Libnet.ro
UNICEF

19:00

Reactia Ambasadei SUA in urma deciziei CCR: Este o problema interna a Romaniei

Antena3 Antena3,
Reactia Ambasadei SUA in urma deciziei CCR: Este o problema interna a Romaniei

Ambasada SUA la Bucuresti spune ca urmareste indeaproape evenimentele, comentand astfel decizia CCR, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si pr. continuă pe Antena3

Reactia ambasadei SUA dupa decizia CCR privind REVOCAREA lui Kovesi: E o problema interna a Romaniei

Ambasada SUA la Bucuresti reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a decis miercuri ca Laura Codruta Kovesi poate fi revocata din functie. Urmarim indeaproape evenimentele. Aceasta este o.

Toader: Pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial, e bine sa ramanem in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale CCR) care sa nu fie respectata de orice persoana fizica sau autoritate. El a spus insa ca, pana la publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, este bine sa ramana in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are.

Augustin Zegrean: Nu CCR este cea care spune cum se rezolva conflictul / Nu poti sa i dai dispozitii presedintelui

Fostul judecator CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca solicitarea Curtii Constitutionale adresata presedintelui Klaus Iohannis de emitere a unui decret de revocare a Codrutei Kovesi este o practica noua, precizand insa ca nu CCR este cea care spune cum se rezolva un astfel de conflict, relateaza Mediafax.

Daniel Horodniceanu, reactia la decizia CCR: Este o aberatie logica, daca vrem o Justitie independenta

Daniel Horodniceanu este primul procuror sef care reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Seful DIICOT critica decizia judecatorilor afirmand.

Toader: Nu cred ca presedintele nu va da curs deciziei CCR, sunt convins ca presedintele nu va incalca Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca presedintele Klaus Iohannis va da curs deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in ceea ce priveste revocarea din functie a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, declarandu-se convins ca seful statului nu va incalca Constitutia.

Protest in Piata Victoriei ca urmare a deciziei CCR privind revocarea lui Kovesi (FOTO)

Un protest are loc miercuri seara in Piata Victoriei! Cateva sute de persoane au iesit sa manifeste impotriva deciziei Curtii Constitutionale de a admite existenta unui conflict juridic de natura.

Protest in Piata Victoriei ca urmare a deciziei CCR privind revocarea lui Kovesi (FOTO, VIDEO)

UPDATE 20:15:Numarul protestarilor din Piata Victoriei a trecut de 1. Oamenii scandeaza CCR, sluga PSD! si Jos Tariceanu! Dragnea, Toader si Dorneanu!. Adunity_78846 Un protest.

Republica Moldova renunta la un stadion pentru a construi noul sediu al ambasadei SUA

Un proiect de lege, elaborat de Ministerul Economiei si Infrastructurii supus consultarilor publice pana la 8 iunie 2018, prevede ca in locul Stadionului Republican ar putea fi construit un nou sediu al ambasadei.

Florin Iordache: Decizia CCR este clara. Codruta, go home!

Decizia Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este una clara, spune presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )