Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactia Frantei, dupa revocarea sefei DNA: Kovesi a avut un rol determinant in progresele Romaniei

B1 B1,
Reactia Frantei, dupa revocarea sefei DNA: Kovesi a avut un rol determinant in progresele Romaniei

Diplomatia franceza reactioneaza dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Purtatorul de cuvant al Ministerului francez pentru Europa si Afaceri Externe a afirmat ca fostul procuror-sef al DNA a. continuă pe B1

Gelu Diaconu, dupa revocarea sefei DNA: Cinci ani, o luna si 24 de zile cu Kovesi! Daca sta atat si Dragnea... ce facem? CONGO?

Fostul sef al Fiscului Gelu Diaconu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Potrivit lui Diaconu, revocarea sefei DNA si.

Ambasadorul Frantei, dupa revocarea sefei DNA: Am salutat munca pe care doamna Kovesi a ntreprins-o / Romnia sa continue lupta mpotriva coruptiei

Ambasadorul Frantei in Romania, Michele Ramis, a declarat, miercuri, la Cluj, ca, dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, tara sa si-a exprimat dorinta ca, in Romania, lupta impotriva coruptiei sa continue in aceeasi directie, relateaza Mediafax.

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in.

Comisia Europeana, PRIMA REACTIE dupa REVOCAREA sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat, luni, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, a declarat pentru Hotnews, ca independenta.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Ambasada SUA, dupa revocarea sefei DNA: Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii misiunii diplomatice.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Dan Barna, dupa revocarea sefei DNA: Lucrurile sunt mult mai grave. Vrem un stat in care democratia si domnia legii sa continue sa existe

Liderul USR, Dan Barna, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Barna afirma ca hotararea sefului statului de semnare a decretului de revocare.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Pozitia UDMR fata de REVOCAREA SEFEI DNA, Laura Codruta Kovesi: TRAGEDIE!? Punct!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca institutia anticoruptie nu sta intr-un om. De cate ori am raspuns, am spus ca sunt convins ca.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )