Libnet.ro
UNICEF

22:47

Reactia lui Barna in urma investigatiei Rise Project: E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data. Perspectiva este extrasa din context

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Barna in urma investigatiei Rise Project: E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data. Perspectiva este extrasa din context

Presedintele USR Dan Barna a venit cu o reactie publica dupa ce site-ul de investigatii Rise Project a publicat un material in care il compara pe acesta din urma cu fostul lider PSD Liviu Dragnea si spune despre partidul sau ca este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese. De cealalta parte, Barna a afirmat intr-un raspuns pentru Mediafax ca nu are nimic de ascuns si ca materialul prezinta o perspectiva scoasa din context. continuă pe Adevărul

Barna, dupa acuzele Rise Project: E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data

Dan Barna reactioneaza dupa articolul Rise Project privind perioada sa de antreprenoriat in domeniul fondurilor europene. E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data. Lucrurile sunt foarte clare, am fost deschis, nu am nimic de ascuns, a declarat liderul USR. Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project.

Reactia lui Barna, dupa ce Rise Project a anuntat ca publica Adevarul despre Dan Barna

Candidatul la presedintie al USR - PLUS Dan Barna precizeaza, dupa ce Rise Project a anuntat ca publca Adevarul despre Dan Barna, ca acestia au investigat proiecte pe care le-a desfasurat in perioada anterioara intrarii in politica. si care nu au rezistat, el spunand ca a contribuit la reusita a zeci de proiecte si ca a ajutat autoritati publice si ONG-uri sa acceseze fonduri.

Rise Project anunta un articol de investigatie cu Adevarul despre Dan Barna Reactia liderului USR

Nu am nimic de ascuns, spune Dan Barna, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat pe Facebook ca urmeaza sa publice un articol de investigatie despre candidatul USR-Plus la presedintie.

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Rise Project sustine ca Dan Barna ar fi supervizorul unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project intr-un material in care se afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Dan Barna raspunde acuzatiilor lansate de Rise Project: Am raspuns deschis sionest la toate intrebarile

Dan Barna a transmis un mesaj pe contul de Facebook, in care vorbeste despre materialul realizat de Rise Project. Liderul USR sustine ca a raspuns sincer la toate intrabarile. Am avut saptamana trecuta.

Rise Project: Adevarul despre Dan Barna

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie site-ul de investigatii Rise Project intr-un material in care se mai afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Rise Project prezinta adevarul despre prezidentiabilul USR-PLUS. Cu o cariera construita pe seama unora nevoiti sa plece, Barna a supervizat fraude cu fonduri UE: Ia uitati ce belsug se intrevede

Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania Fara Penali in functii publice, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE, sustine Rise Project, care a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )