Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, la protestele din aceasta seara

Antena3 Antena3,
Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, la protestele din aceasta seara

Protestele din strada reprezentau, la inceput, societatea civila, dar au devenit in mod vadit foarte politice, a afirmat, duminica, presedintele Senatului, Calin Popescu. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: in pofida strigaturilor din piata, vrem sa intarim independenta justitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la Arad, cu privire la protestele din tara, ca in pofida strigaturilor si tipuriturilor din piata, vrem sa intarim.

Jandarmeria Romana, reactie fata de protestele din aceasta seara

Jandarmeria Capitalei a luat decizia de a monta un autobloc pe bulevardul Kiseleff pentru a limita accesul masinilor care vin de pe strada Monetariei catre Piata Victoriei, un singur sens de circulatie fiind.

Dezvaluirile comandantului Jandarmeriei Romane despre protestele din Capitala

Comandantul Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a vorbit, joi seara, la Antena 3, despre protestele din Capitala. Nu am nimic impotriva celor care manifesta pasnic, ceea ce imi doresc.

Tariceanu: Parlamentarii ALDE vor continua sa actioneze pentru a ingradi manifestarile antidemocratice ale statului paralel

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, intr-un mesaj prilejuit de Ziua Constitutiei, ca parlamentarii ALDE vor continua sa actioneze pentru a ingradi manifestarile antidemocratice ale statului paralel.

Tariceanu, despre statul paralel: E protejat de unii politicieni care spera ca vor ajunge din nou la putere fara sa castige alegeri

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, intr-un mesaj prilejuit de Ziua Constitutiei, ca parlamentarii ALDE vor continua sa actioneze pentru a ingradi manifestarile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )