Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactia lui Donald Tusk dupa ce Parlamentul britanic a respins Acordul Brexit: cine are curajul sa spuna care este solutia?

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Donald Tusk dupa ce Parlamentul britanic a respins Acordul Brexit: cine are curajul sa spuna care este solutia?

Dupa ce Camera Comunelor a respins marti seara Acordul Brexit incheiat cu UE dupa ce 432 voturi contra si doar 202 pentru,presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a reactionat pe Twitter intreband retoric care ar fi singura solutie pozitiva pentru Marea Britanie. continuă pe Adevărul

FOTO Ce surpriza i-a facut Helmuth Duckadam lui Donald Tusk dupa discursul de la Ateneul Roman

Dupa ce numele sau a fost mentionat in discursul presedintelui Consiliului European de joi seara, Helmuth Duckadam a decis sa-i faca un cadou lui Donald Tusk.

Ce cadou i-a facut Duckadam lui Donald Tusk, dupa discursul polonezului de la Ateneu

Helmuth Duckadam, portar care a aparat patru penalty-uri in finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, i-a facut presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, mai multe cadouri, dupa ce polonezul le-a cerut romanilor sa apere statul de drept asa cum Duckadam a aparat la Sevilla in urma cu 32 de ani.

Parlamentul britanic a RESPINS acordul de Brexit incheiat de Theresa May cu liderii UE

Lovitura teribila data de Parlamentul Britanic! Acordul de Brexit incheiat de guvernul britanic condus de Theresa May cu liderii Uniunii Europene a fost respins in urma votului din Parlament. Acordul a primit.

Parlamentul britanic a respins acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Parlamentul din Marea Britanie a respins marti seara acordul propus de premierul Theresa May privind Brexit-ul, relateaza agentiile internationale de presa. Trebuie sa stabilim daca Guvernul mai are.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

SUPERB: Duckadam i-a facut lui Donald Tusk un cadou 100% romanesc, dupa discursul memorabil de la Ateneu (FOTO)

Helmuth Duckadam 59 de ani) a fost atat de impresionat de discursul lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca a tinut sa-i rasplateasca gestul si i-a facut cadou o pereche de manusi cu.

ALERT Parlamentul britanic respinge acordul Brexit

ACTUALIZARE Parlamentul britanic respinge acordul Brexit ---- Parlamentarii britanici au inceput in aceasta seara principalul vot asupra acordului propus de premierul Theresa May privind Brexit-ul, relateaza Reuters.

Melescanu, convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic: Daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, s-a declarat convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic, marti seara. El a mai precizat ca, daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme.

Juncker a plecat mai devreme de la Strasbourg pentru a fi la Bruxelles cnd parlamentul britanic voteaza acordul Brexitului

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a plecat marti mai devreme de la Strasbourg, revenind la Bruxelles pentru a fi la sediul Comisiei Europene in timpul votului crucial din parlamentul britanic privind acordul Brexitului, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Brexit, zi decisiva. Parlamentul britanic voteaza acordul convenit cu UE

Acordul convenit de Londra si Uniunea Europeana cu privire la iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din blocul comunitar va fi supus la vot marti seara in parlamentul britanic, in cazul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )