Libnet.ro
UNICEF

17:00

Reactia lui Dragomir dupa afirmatiile lui Iohannis, in legatura cu dezvaluirile facute de fostul ofiter SRI : Presedintele a fost mintit!

Antena3 Antena3,
Reactia lui Dragomir dupa afirmatiile lui Iohannis, in legatura cu dezvaluirile facute de fostul ofiter SRI : Presedintele a fost mintit!

Presedintele Klaus Iohannis nu este impresionat de dezvaluirile facute de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir . Iohannis considera ca e vorba de cancan-uri, iar fostul ofiter a plecat din SRI din cauza ca avea . continuă pe Antena3

Iohannis, despre dezvaluirile lui Daniel Dragomir: Nu urmaresc cancan-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Klaus Iohannis a daramat, intr-o declaratie din New York unde participa la Adunarea Generala a ONU, toate afirmatiile facute de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. Seful statului a numit toate.

Klaus Iohannis, despre dezvaluirile fostului ofiter SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca asa-zisele dezvaluiri ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir nu afecteaza credibilitatea vreunei institutii, deoarece, in cazul acestuia, nivelul de.

Iohannis, despre dezvaluirile fostului ofiter SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudata. Nivelul de credibilitate, foarte mic

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ibn SUA, ca nivelul de credibilitate al fostului ofiter SRI Daniel Dragomir e foarte mic. Mai mult, seful statului a punctat ca e dusa o campanie ciudata impotriva unor institutii ca DNA si SRI.

Colonelul Dragomir, dupa audierea in Comisia SRI: Am propus o lista de 65 de persoane care sa fie audiate

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiatde Comisia parlamentara comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul SRI. Cred ca va mai exista o audiere. Mi s-a spus ca atunci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )