Libnet.ro
UNICEF

09:45

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Playtech Playtech,
Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la . continuă pe Playtech

Florin Citu, dupa ce Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva sa: Daca partidul zice sa fac un pas in spate, demisionez (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca va demisiona ca i-o va cere partidul, dupa ce plenul Senatului a adoptat o motiune simpla impotriva sa, cu 59 de voturi pentru si 56 de voturi.

Florin Citu, dupa citirea motiunii simple: Mi se imputa costuri imaginare

Senatorii dezbat si voteaza astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii ii reproseaza ministrului Finantelor Florin Citu declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Florin Citu, anunt despre demisie, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a trecut la Senat

Florin Citu a precizat ca nu va demisiona, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a fost votata la Senat.

Rares Bogdan, mesaj de sustinere pentru Florin Citu: Exclus, Florine!

Europarlamentarul Rares Bogdan i-a transmis un mesaj de sustinere, dupa ce motiunea simpla impotriva acestuia a trecut in Senat.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

Motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut. Parlamentul cere demiterea acestuia

Senatorii au aprobat astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii i-au reprosat ministrului Finantelor, Florin Citu, declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut. Senatul cere demiterea acestuia

Senatorii au aprobat astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii i-au reprosat ministrului Finantelor, Florin Citu, declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate a fost adoptata in Senat

ACTUALIZARE - Motiunea simpla la adresa lui Florin Citu a trecut cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si doua abtineri. Votul a fost unul secret, electronic. ---- *ACTUALIZARE - Calin Popescu Tariceanu a declarat ca recomanda respingerea motiunii, chiar daca prima masura luata de Guvernul Orban, anularea supraaccizei, a provocat o gaura mare in buget. Acesta a afirmat ca doreste, din partea Guvernului, responsabilitate fiscala. ---- *ACTUALIZARE - Adrian Wiener, membru al USR, a declarat in cursul sedintei Senatului ca Romania beneficiaza de un buget onest. ---- *ACTUALIZARE - Eugen Nazare, membru al PNL, afirma ca Eugen Teodorovici este responsabil pentru deciziile luate pana in momentul de fata, iar motiunea nu se poate dezbate in cazul unui Guvern aflat la conducere de o luna. Acesta a conchis spunand ca Romania are nevoie de dezvoltare si coerenta, nu dedezbateri inutile. ---- Plenul se reuneste azi pentru a dezbate initiativele legislative inscrise in ordinea de zi, printre care dezbaterea si votul asupra motiunii simple intitulate: Guvernare PNL - numele tau este austeritate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )