Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reactia lui Iohannis in scandalul momentului. Care este tactica abordata de Presedinte

Antena3 Antena3,
Reactia lui Iohannis in scandalul momentului. Care este tactica abordata de Presedinte

In tot acest timp, presedintele Klaus Iohannis se fereste sa se pronunte public in privinta plangerii penale depuse pe numele premierului Dancila. Singura aparitie publica a fost duminica, la slujba. continuă pe Antena3

Care este principala diferenta dintre uleiul de masline si uleiul de masline extra virgin

Intre uleiul de masline obisnuit si cel extra virgin exista o diferenta importanta. Principala diferenta este punctul de ardere, adica temperatura la care arde. Uleiul de masline extra virgin are o.

Cte restrictii de viteza sunt n reteaua CFR si care este viteza medie a trenurilor

In reteaua gestionata de CN CFR sunt peste 440 de restrictii de viteza si, din cauza lor, viteza medie comerciala a trenurilor Regio este de 39 km/h, in timp ce la InterRegio media este de 55 km/h. Datele trimise de CFR catre HotNews. ro indica faptul ca pe magistralele Bucuresti-Oradea si Bucuresti - Timisoara sunt cele mai multe restrictii. Intra in articol pentru a vedea cate restrictii vrea CFR Infrastructura sa elimine in acest an si cat dureaza calatoria cu trenul intre cateva orase mari.

Interdictie de circulatie pentru anumite automobile diesel in Germania: Care este primul oras care pune in aplicare masura

In luna februarie a acestui an, Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii. Desi decizia Tribunalului din Leipzig viza in mod direct doar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )