Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

B1 B1,
Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare regretabila decizia UDMR de a vota initiativele populiste ale PSD din Parlament, dupa ce, saptamana trecuta, alesii Uniunii au fost de partea liberalilor si au li. continuă pe B1

Orban, intrebat despre apelativul panarama folosit de Nicusor Dan: Nu s-a referit la doamna Firea. inteleg ca doamna Firea vrea sa se victimizeze

Ludovic Orban a precizat, intrebat marti la Cluj cum vede faptul ca Nicusor Dan a folosit apelativul panarama, ca acesta nu se referea la Gabriela Firea. Premierul a mai spus ca doamna Firea vrea sa se victimizeze.

Orban, intrebat despre stimulentul de 500 de euro pentru profesori: Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor Atacam la CCR modificarile la rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban afirma ca bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata si face apel la fortele politice sa nu sprijine in Parlament raportul comisiilor de specialitate privind rectificarea bugetara. El a spus ca Guvernul ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in cazul modificarilor la rectificarea bugetara.

UDMR, lovitura devastatoare pentru PNL. Reactia lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept regretabil faptul ca UDMR a votat, marti, alaturi de PSD proiectul privind rectificarea bugetara. L iderul liberalilor indicase UDMR ca posibil partener de guvernare dupa alegerile parlamentare,alaturi de PMP si USR-PLUS.

Protestatari in Bucuresti: Copiii nostri nu sunt cobaii vostri! Reactia lui Ludovic Orban

Sute de protestatari au scandat sambata in Piata Universitatii impotriva a ceea ce ei numesc dictat.

Ludovic Orban, despre posibila carantinare a unor zone sau localitati: Vom mai lua aceste masuri acolo unde este evident ca avem o raspandire in comunitate

In cursul zilei de marti, Ludovic Orban a fost intrebat daca, pentru moment, Guvernul se gandeste la o posibila carantinare a unor localitati, in contextul in care numarul zilnic de cazuri de COVID-19 este ma.

Ludovic Orban, huiduit la Neamt. Reactia premierului (Video)

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit minute in sir, duminica seara, la o intalnire electorala la care a participat in judetul Neamt.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu avem niciun motiv, dimpotriva, obiectivul nostru constant a fost revenirea la normalitate. Este o tema de campanie, inventata de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu se pune problema revenirii la starea de urgenta in contextul evolutiei epidemiei de coronavirus, precizand ca la nivelul institutiilor care se ocupa de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre revenirea suporterilor pe stadioane: Acolo chiar exista riscul de focar

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Botosani, ca inca se analizeaza posibilitatea revenirii suporterilor pe stadioane, intrucat acolo chiar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )