Libnet.ro
UNICEF

19:00

Reactia MAE dupa ce doi romani au fost arestati in Ungaria pentru trafic de migranti

B1 B1,
Reactia MAE dupa ce doi romani au fost arestati in Ungaria pentru trafic de migranti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reactionat dupa ce doi cetateni romani care transportau 11 imigranti intr-o duba au fost arestati in Ungaria sub acuzatia de trafic de persoane. Potrivit. continuă pe B1

Doi romani au fost arestati in Ungaria

Doi cetateni romani au fost arestati in Ungaria sub acuzatia de trafic de persoane. Acestia transportau 11 imigranti intr-o duba si au incercat sa intre pe teritoriul statului ungar, pe la granita cu Serbia.

Doi romani, ARESTATI in Ungaria pentru TRAFIC de PERSOANE (FOTO)

Doi romani care transportau 11 imigranti intr-o duba au fost arestati in Ungaria sub acuzatia de trafic de persoane. Cei doi au fost arestati sambata dimineata, cand incercau sa treaca frontiera.

Doi romani, arestati in Ungaria! Barbatii sunt acuzati pentru trafic de migranti

Politia ungara a arestat, sambata, in localitatea de frontiera Roszke din sudul tarii, doi cetateni romani suspectati ca au incercat sa transporte 11 migranti prin Ungaria spre Europa de Vest, a.

Sute de muncitori de la santierul unui aeroport din Istanbul au fost arestati

Sute de muncitori care lucreaza pe santierul celui de-al treilea aeroport din Istanbul au fost retinuti in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce au manifestat fata de conditiile de munca, relateaza Le Figaro.

CAZ HALUCINANT in Gorj: O judecatoare, la URGENTE dupa ce a fost batuta CRUNT de sotul ei politist

O judecatoare de la Tribunalul Gorj a ajuns de urgenta la Spitalului Judetean Targu-Jiu dupa ce a fost batuta cu bestialitate de sotul sau, ofiter in cadrul IPJ Gorj. Femeia a suferit mai multe.

Ce se intampla cu gimnastul Marian Dragulescu dupa ce a fost oprit sa concureze la Campionatele Europene

Gimnastul Marian Dragulescu va putea participa la Campionatele Mondiale de la Doha Qatar) dupa ce a fost oprit sa concureze in aceasta vara la Europenele de la Glasgow din cauza operatiei la inima pe care a.

Accident grav in Bucuresti! Un motociclist a fost ranit, dupa ce a fost spulberat de o masina

Un accident grav s-a produs, joi, inSectorul 2, din Capitala. Un motociclist s-a ales cu rani, dupa ce a fost spulberat la o masina. La fata locului s-au deplasat echipajele de interventie care i-au acor.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )