Libnet.ro
UNICEF

11:46

Reactia Pro TV dupa ce Tudorel Toader a jucat alba-neagra cu acreditarea lui Ovidiu Oanta

Adevărul Adevărul,
Reactia Pro TV dupa ce Tudorel Toader a jucat alba-neagra cu acreditarea lui Ovidiu Oanta

Reprezentantii Pro TV au declarat, la solicitarea News. ro, ca prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu Oanta si implicit postului de televiziune, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat. intre timp, Tudore Toader a revenit asupra deciziei la rugamintea premierului Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Ministerul Justitiei i-a retras acreditarea lui Ovidiu Oanta: Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea

Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta il acuza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca i-a retras acreditarea enervat de intrebarile incomode pe care i le-a pus de-a lungul timpului. Reporterul sustine ca nu i-a fost oferita nicio explicatie pentru refuzul de a fi acreditat.

Tudorel Toader anunta reacreditarea lui Ovidiu Oanta la Ministerul Justitiei: Doamna premier m-a rugat. Ce se intampla cu celalalt reporter sanctionat

Ministrul Tudorel Toader a anuntat ca jurnalistul Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, va fi reacreditat la Ministerul Justitiei, informeaza HotNews. ro. Toader si-a schimbat decizia la rugamintea premierului Viorica.

Presat de PSD sa dea ordonanta pe Codurile penale, Tudorel Toader si-a luat concediu: Cate zile va lipsi de la Ministerul Justitiei dupa ce a scapat de motiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a luat concediu in urmatoarele trei zile, conform agendei publicate pe site-ul Ministerului. Astfel, Toader nu ve merge la serviciu joi, vineri si luni, asta dupa ce.

Presat de PSD sa dea ordonanta pe Codurile penale, Tudorel Toader si-a luat concediu: Cate zile va lipsi de la Ministerul Justitiei dupa ce a scapat de motiune(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a luat concediu in urmatoarele trei zile, conform agendei publicate pe site-ul Ministerului. Astfel, Toader nu ve merge la serviciu joi, vineri si luni, asta dupa ce.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este in concediu pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este in concediu astazi, maine si luni, dupa ce interviurile pentru desemnarea candidatilor Romaniei la postul de procuror european au fost reprogramate.

Tudorel Toader, care s-ar afla pe lista ministrilor remaniabili, a plecat in concediu

Dupa ce miercuri au aparut informatii potrivit carora PSD ia in considerare o remaniere guvernamentala care l-ar viza si pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei si-a anulat toate evenimentele de pe agenda oficiala si a anuntat ca intra in concediu pana.

Noi amenintari PSD pentru Tudorel Toader: Nemultumirea nu mi-a trecut

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat dupa votul motiunii simple impotriva ministrului Justitiei ca inca nu i-a trecut supararea pe Tudorel Toader si ca este in continuare nemultumit de activitatea lui.

Tudorel Toader pregateste OUG de modificare a Codurilor Penale. PLUS are dovada

Tudorel Toader pregateste o Ordonanta de Urgenta OUG) de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Ministrul Justitiei a recunoscut ca analizeaza posibilitatea de a elabora un act normativ ce vizeaza punerea in acord a reglementarilor actuale cu deciziile Curtii Constitutionale. Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate PLUS) a initiat un proces in [] .

Ministrul Tudorel Toader este in concediu pana marti / Astazi erau programate interviurile pentru Parchetul European, amanate in ultimul moment

Ministrul Tudorel Toader este in concediu incepand de astazi si pana marti, a anuntat Ministerul Justitiei. Astazi erau programate interviurile candidatilor din partea Romaniei pentru Parchetul European, amanate insa cu o zi in urma, pentru o data ulterioara. De asemenea, desi a scapat de motiunea impotriva sa, Tudorel Toader ar fi vizat de remaniere, in conditiile in care social-democratii sunt tot mai nemultumiti ca acesta nu a promovat ordonantele de urgenta cerute de PSD.

Ministrul Tudorel Toader este in concediu pana marti / Maine erau programate interviurile pentru Parchetul European, amanate in ultimul moment

Ministrul Tudorel Toader este in concediu incepand de astazi si pana marti, a anuntat Ministerul Justitiei. Maine erau programate interviurile candidatilor din partea Romaniei pentru Parchetul European, amanate insa cu o zi in urma, pentru o data ulterioara. De asemenea, desi a scapat de motiunea impotriva sa, Tudorel Toader ar fi vizat de remaniere, in conditiile in care social-democratii sunt tot mai nemultumiti ca acesta nu a promovat ordonantele de urgenta cerute de PSD.

ştiri din Showbiz

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )