Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Ucrainei dupa ce Klaus Iohannis si-a anulat vizita ca protest impotriva legii care interzice invatamantul in limba minoritatilor

B1 B1,
Reactia Ucrainei dupa ce Klaus Iohannis si-a anulat vizita ca protest impotriva legii care interzice invatamantul in limba minoritatilor

Klaus Iohannis a anuntat joi, in timpul unei declaratii de presa tinuta la New York, ca si-a anulat vizita oficiala pe care urma sa o faca in octombrie in Ucraina in sens de protest. continuă pe B1

Reactia oficiala a Ucrainei, dupa ce presedintele Iohannis a anulat vizita

Ucraina s-a declarat vineri deceptionata de anularea vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, prevazuta pentru luna octombrie, anulare decisa in semn de protest fata de o.

Klaus Iohannis, semnal extrem de dur pentru presedintele Ucrainei: Mi-am contramandat vizita la Kiev din cauza legii care restrictioneaza drepturile minoritatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi la New York ca si-a anulat vizita pe care trebuia sa o faca in octombrie in Ucraina la invitatia presedintelui Petro Porosenko din cauza votarii legii care va restrictiona drastic dreptul la invatamant in limba materna pentru minoritatile din Ucraina. Amanarea unei vizite prezidentiale este un semnal diplomatic extrem, extrem de dur, a spus Iohannis la finalul vizitei sale la ONU.

Klaus Iohannis, de partea romanilor din Ucraina: Si-a anulat vizita oficiala ca raspuns la adoptarea legii educatiei care interzice invatamantul in limba minoritatilor (VIDEO)

Decizie plina de curaj si demna de lauda a presedintelui Klaus Iohannis! Seful statului si-a anulat vizita oficiala pe care urma sa o faca in Statele Unite ca urmare a deciziei autoritatilor de la Kiev.

Presedintele Iohannis si-a anulat vizita in Ucraina, in urma adoptarii Legii Educatiei: Pe noi ne doare acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca isi va anula vizita oficiala in Ucraina, ca urmare a adoptarii legii educatiei, considerand ca acest act normativ contravine bunelor intentii reciproce si limiteaza drastic accesul minoritatilor la educatia in limba materna.

Iohannis si-a anulat vizita intr-o tara vecina. Am fost foarte, foarte neplacut surprins

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca si-a contramandat vizita pe care urma sa o efectueze in luna octombrie in Ucraina, ca urmare a adoptarii legii educatiei, considerand ca acest act.

NEWS ALERT Presedintele Iohannis si-a anulat vizita in Ucraina, in urma adoptarii Legii Educatiei: Pe noi ne doare acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca isi va anula vizita oficiala in Ucraina, ca urmare a adoptarii legii educatiei, considerand ca acest act normativ contravine bunelor intentii reciproce si limiteaza drastic accesul minoritatilor la educatia in limba materna.

Klaus Iohannis, in vizita in SUA. Presedintele participa la cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU si se intalneste cu omologii din Estonia si Egipt

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak si va avea intrevederi bilaterale si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi, potrivit programului oficial al presedintelui, publicat de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire cu Donald Tusk si Jens Stoltenberg. Discutii cu presedintii Estoniei, Serbiei si Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut intrevederi marti cu Donald Tusk, Presedintele Consiliului European, pentru a discuta teme curente ale agendei europene, respectiv cu Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO, care urmeaza a vizita Romania in luna octombrie, pentru convorbiri cu autoritatile romane si participare la Adunarea Parlamentara NATO.

Klaus Iohannis: Cu noua administratie Trump avem o relatie functionala. Am reusit sa dam o noua dimensiune Parteneriatului strategic

Presedintele Klaus Iohannis a avut, in Statele Unite, o intalnire cu membrii comunitatii romanesti din Philadelphia, carora le-a spus ca Romania are o relatie functionala cu noua administratie Trump, iar presedintele american apreciaza foarte mult comunitatea de romani. Iohannis a adaugat ca a gasit peste tot in Statele Unite romani respectati si ca nu i se mai pare un lucru special sa mearga prin Statele Unite si sa fie salutat in limba romana.

Presedintele Klaus Iohannis, in fata Adunarii ONU: Atentatele genereaza insecuritate pentru toata lumea

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza in aceste momente Adunarii Generale a ONU. Seful statului roman si-a inceput discursul adresand condoleante Mexicului pentru victimele cutremurului care a lovit tara marti seara. Iohannis sustine ca este nevoie de o Curte Internationala a Teorismului precum si de infiintarea unor comisii care sa cerceteze impactul si cauzele migratiei internationale si sa propuna solutii concrete.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )