Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Antena3 Antena3,
Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin. continuă pe Antena3

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Victor Negrescu, replica DURA pentru PSD dupa plecarea din Guvern. Fostul ministru sare in apararea Corinei Cretu: Banii europeni trebuie sa fie o prioritate pentru noi

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, presedinte al PES Activists Romania, a spus, sambata, ca tara noastra este pregatita pentru a prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, toate el.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Ce se intampla cu greva de la metrou, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat nominalizarea lui Vasilescu la Ministerul Transporturilor

Decizia lui Klaus Iohannis ar putea de peste cap situatia de la metrou. Sindicalistii anuntau ca suspenda greva generala, anuntata pentru maine, ca urmare a discutiei pe care au avut-o cu Lia Olguta.

Semnal-bomba din UE pentru Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a declarat, luni, ca la nivelul CE nu exista vreo ingrijorare in ce priveste capacitatea Romaniei de a prelua presedintia Consiliului Uniunii.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Ce au facut liderii PSD dupa incheierea sedintei. Reporterii au ramas fara reactie

Biroul Permanent al PSD s-a intrunit, marti, in sedinta de urgenta pentru a decide ce trebuie sa faca dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si pe Ilan Laufer in.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Klaus Iohannis, declaratii de presa de la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa marti, la ora 13. 00, aceasta fiind prima reactie dupa remanierea guvernamentala stabilita de PSD in CEx. Pe agenda sefului statului s-au mai aflat astazi intalnirea cu presedintele Curtii Europene de Conturi,Klaus-Heiner Lehne, dar si primirea Vicepresedintelui Consiliului Federal al Confederatiei Elvetiene, Sef al Departamentului Federal de Finante, Ueli Maurer.

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )