Libnet.ro
UNICEF

14:45

REACTIE: Simona Halep nu stie cum a castigat in fata Sofiei Kenin

Online Sport Online Sport,
REACTIE: Simona Halep nu stie cum a castigat in fata Sofiei Kenin

Dupa un meci de 2 ore si jumatate, Simona Halep a invins-o in trei seturi pe americanca Sofia Kenin si ajunge in turul 3 la Australian Open. continuă pe Online Sport

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei la Australian Open. Cine este urmatoarea sa adversara

Simona Halep s-a calificat in turul III la Australian Open, dupa un meci maraton cu americanca Sofia Kenin. La finalul meciului, Halep, vadit epuizata, si-a exprimat speranta ca in meciurile urmatoare va.

Simona Halep, dupa meciul epic cu Sofia Kenin: Nu am idee cum am cstigat, e att de greu sa explic ceea ce s-a ntmplat pe teren

De doua ore si 31 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a trece de combativa Sofia Kenin SUA, 37 WTA), dupa o partida epica disputata in turul doi de la Australian Open 6-3, 6-75), 6-4). Nu am idee cum am castigat, e atat de greu sa explic ceea ce s-a intamplat pe teren, a spus, la cald, liderul ierarhiei WTA.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, n turul trei - Rezultatele zilei si ce dueluri vom avea n faza urmatoare

Simona Halep, Serena Williams Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Naomi Osaka si Venus Williams si-au castigat disputele pe care le-au avut joi, in turul doi de la Australian Open. Alize Cornet, Carla Suarez, Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au parasit deja competitia de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu si care este programul disputelor din turul trei.

Cum a starnit Simona Halep hohote de ras in sala de conferinte de la Australian Open: Nu inteleg nimic!

Simona Halep a parut extrem de relaxata dupa meciul castigat in primul tur la Australian Open, contra jucatoarei Kaia Kanepi, din Estonia.

S-a accidentat din nou Simona Halep la Australian Open?

Dupa victoria obtinuta la mare lupta in fata americancei Sofia Kenin, jucatoare de pe locul 37 mondial, Simona Halep a oferit o declaratie interesanta si ingrijoratoare in acelasi timp.

S-a accidentat din nou Simona Halep la Australian Open? A simtit dureri la muschi

Dupa victoria obtinuta la mare lupta in fata americancei Sofia Kenin, jucatoare de pe locul 37 mondial, Simona Halep a oferit o declaratie interesanta si ingrijoratoare in acelasi timp.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )