Libnet.ro
UNICEF

17:15

Boris Johnson, acest Hulk al politicii britanice

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson, acest Hulk al politicii britanice

Mai multe caricaturi cu Boris Johnson in pielea personajului Hulk au aparut pe Twitter dupa ce premierul britanic a anuntat sambata, ca a facut progrese uriase pentru a se ajunge la un acord privind Brexit-ul intre Uniunea Europeana si Regatul Unit. continuă pe Adevărul

Boris Johnson se compara cu personajul Hulk, sustinand ca este mai determinat ca niciodata, in lupta Brexit

Prim ministrul britanic Boris Johnson s-a comparat cu Hulk, intr-un interviu acordat unui ziar, cu intentia de a accentua determinarea sa de a desparti Marea Britanie de UE, luna viitoare, scrie Associated Press.

Boris Johnson s-a comparat cu The Hulk din universul Marvel. Dupa care a vorbit din nou de ocolirea legii

Intr-un interviu acordat unei publicatii britanic, premierul britanic Boris Johnson s-a comparat cu personajul The Hulk din universul Marvel, si si-a reconfirmat angajamentul de a scoate Marea Britanie din Uniunea.

Boris Johnson a vorbit de progrese enorme pentru un acord de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a spus sambata ca progrese enorme sunt in curs pentru obtinerea unui acord privind Brexitul intre Uniunea Europeana si Regatul Unit, pe care l-a comparat cu Hulk, in ziarul Mail on Sunday, informeaza AFP.

VIDEO Avertismentul liderului Camerei Comunelor pentru Boris Johnson: Vom apela la proceduri creative pentru a bloca guvernul sa scoata Marea Britanie din UE fara acord Premierul, comparat cu un talhar

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, l-a avertizat pe Boris Johnson ca va recurge la metode creative de interpretare a regulamentului parlamentar pentru a bloca orice tentativa ilegala a premierului de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana fara acord la 31 octombrie. Mai mult, Bercow a mai avansat ideea unei constitutii scrise a Marii Britanii.

Brexit Fostul premier David Cameron: Boris Johnson este un mincinos care a sustinut iesirea din UE doar pentru a-si promova cariera politica

Boris Johnson este un mincinos care a sustinut tabara ce a pledat pentru iesirea Marii Britanii din blocul comunitar, in campania din 2016, doar pentru a-si lansa cariera politica. O spune cel care a declansat referendumul, fostul premier David Cameron in cartea sa de memorii For the record. Fragmente din carte au fost publicate in exclusivitate de Sunday Times.

Conservatorii lui Boris Johnson pierd inca un parlamentar in favoarea liberal democratilor- VIDEO

Premierul britanic conservator, Boris Johnson, a suferit un nou esec sambata, odata cu demisia altui deputat din partidul sau, care a optat sa se alature formatiunii liberal-democratilor. Este vorba despre Sam Gyimah, fost ministru al universitatilor si stiintei. Sase parlamentari au parasit recent tabara conservatorilor.

Brexit, etapa cinematografica Scena razbunarii in stil mafiot din Nasul, preferata lui Boris Johnson. Regizorul Francis Ford Coppola: E pe punctul de a distruge Marea Britanie

Confesiunea premierului Boris Johnson potrivit careia secventa cinematografica favorita este razbunarea in stil mafiot de la finalul celebrului film Nasul Godfather) a starnit rumoare la Londra. Regizorul peliculei, Francis Ford Coppola, spune ca regreta ca un film despre mafioti inspira oameni politici si denunta avantul prostesc al premierului in ceea ce priveste un Brexit fara acord, care constituie o catastrofa.

David Cameron l-a acuzat pe actualul premier britanic Boris Johnson ca s-a comportat ingrozitor in timpul campaniei referendumului pentru Brexit

David Cameron i-a acuzat pe actualul prim-ministru britanic Boris Johnson si pe conservatorul Michael Gove ca s-au comportat ingrozitor in timpul campaniei pentru referendumul privind Brexitul, relateaza BBC News.

Boris Johnson se intalneste luni, la Luxemburg, cu Jean-Claude Juncker

Premierul britanic Boris Johnson se duce luni la Luxemburg pentru a discuta despre Brexit cu presedintele Comisiei Eurpene Jean-Claude Juncker, au anuntat vineri Downing Street si CE, relateaza AFP.

Se renegociaza acordul BREXIT. Boris Johnson, la aceeasi masa cu Jean-Claude Juncker

O noua negociere in privinta Brexistului va avea loc luni intre premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )