Libnet.ro
UNICEF

23:30

Reactii dure de la Iersusalim, dupa plangerea impotriva Vioricai Dancila: Este jignitoare!

Antena3 Antena3,
Reactii dure de la Iersusalim, dupa plangerea impotriva Vioricai Dancila: Este jignitoare!

Reactii dure de la Ierusalim, dupa plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila. Una dintre aceste reactii a fost prezentata la Exces de putere, de jurnalistul Attila Somfalvi. continuă pe Antena3

Procurorul-sef al DIICOT, explicatii in premiera despre plangerea impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,.

Am sesizat PiCCJ impotriva Vioricai Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Iasi, ca a despus o sesizare la Parchetul de pe langa inalta Curtea de Casatie si Justitie PiCCJ) impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru ca nu a putut sa ignore cum Romania este facuta praf de un clan de pigmei obisnuiti sa se joace in nisip cu lopatica, pe malul lacului Belina.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Dragnea, reactie dura dupa plangerea pe numele lui Dancila: E o tentativa de lovitura de stat. E o actiune violenta si nedemocratica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca depunerea unei plangeri penale pe numele Vioricai Dancila de catre Ludovic Orban este o tentativa de lovitura si a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu e un partid de blegi.

Olguta Vasilescu, aluzie nefericita la Colectiv, dupa plangerea penala pe numele lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc ca sa preia guvernarea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi, referitor la depunerea unei plangeri penale de catre Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila, ca liberalii vor sa preia guvernarea, intrebandu-se la ce vor mai da foc. Afirmatia ministrului e o aluzie nefericita la incendiul de la Clubul Colectiv, in urma caruia zeci de tineri si-au pierdut viata.

S-A TERMINAT! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea PENALA impotriva lui DANCILA: Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta

SustinatoriiPSD de pe Facebook incearcaorganizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni, ca raspuns la demersul PNL impotriva premierului Dancila. Luterane NU Uita, Romania Nu-I a Ta.

Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel.

Surse: Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare, potrivit unor surse ale ziarului Adevarul. Liderul PNL a refuzat sa comenteze, dar nu a infirmat informatia.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )