Libnet.ro
UNICEF

19:15

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a condamnat oribilul masacru din moschei in Noua Zeelanda, denuntand moartea nebuneasca a 49 de nevinovati. ------- Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi, ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

Autorul MASACRULUI din Noua Zeelanda pare ca avea scris pe arma si numele lui STEFAN CEL MARE. De asemenea, pe incarcator este scris si numele domnitorului Serban Cantacuzino (FOTO)

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in urma macelului din Noua Zeelanda, acolo unde un atac armat de proportii a provocat decesul a peste 40 de persoane! Ei, bine, pe arma ucigasului, care a postat.

Detalii SOCANTE despre masacrul din Noua Zeelanda: Autorul atacului a fost in Romania

Ies la iveala noi detalii despre extremistul care a comis atacul asupra a doua moschei din orasul neozeelandez Christchurch. Australianul Brenton Tarrant care a ucis cel putin 49 de persoane si a ranit alte 48 s-a.

Noi detalii SOCANTE: Autorul atacului din Noua Zeelanda ar fi fost prezent la parada militara de 1 Decembrie din Bucuresti

Autorul masacrului din Noua Zeelanda a fost in Romania chiar toamna trecuta. Autoritatile bulgare au deschis o ancheta dupa ce procurorii care il audiaza pe tanarul extremist au aflat ca el a facut o.

Atacatorul din Noua Zeelanda ar fi fost in Romania intr-un moment cheie. Teroristul dement, indragostit de tara noastra

Brenton Tarrant, autorul atacului terorist din Noua Zeelanda in care au fost ucisi 49 de oameni, a fost in Romania, in luna noiembrie a anului 2018. Australianul a venit in tara noastra cu avionul, din.

Mai multe victime in urma unui incident armat la o moschee din Noua Zeelanda

Mai multe persoane au fost impuscate in cursul unui incident armat care a avut loc vineri in zona unei moschei in orasul Christchurch din Noua Zeelanda, informeaza cotidianul NZ Herald, citat de Mediafax.

INCREDIBIL! Ucigasul terifiant din Noua Zeelanda, care se pare ca avea scris numele lui Stefan Cel Mare pe arma, postase si un clip in limba romana pe Facebook (VIDEO)

Ucigasul Brenton Tarrant, care si-a transmis live pe Facebook macelul din Noua Zeelanda, in urma caruia au decedat deja 49 de persoane, a postat pe acelasi cont un videoclip care are o denumire in limba.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 49 de morti si zeci de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate in care au fost ucisi cel putin 49 de oameni, iar zeci sunt internati in spital, unii cu rani grave. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. Autoritatile spun ca este vorba de un atac terorist motivat de o ideologie de extrema-dreapta. 24 Comisarul de politie Mike Bush a anuntat ca bilantul mortilor a crescut la 49 dupa ce cateva victime au murit la spital. 05 Pana acum, cea mai mai sangeroasa crima in masa din Noua Zeelanda avusese loc in 1990, cand un criminal singuratic a ucis 13 barbati, femei si copii 09. 19 La spitalul din Christchurch sunt tratate 48 de persoane ranite in atentatele teroriste, 20 sunt in stare grava. 03 Ardern a confirmat ca in masinile atacatorilor erau dispozitive explozive, dar nu a putut spune daca ei planuiau si un atac sinucigas cu masinile-capcana. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani.

UPDATE VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 49 de morti si zeci de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

Un atacator a ucis 49 de de oameni si a ranit peste 40 in timpul rugaciunilor vineri de la doua moschei din Noua Zeelanda in cadrul celui mai grav incident de acest fel din istoria tarii. Alte trei persoane au fost arestate in primele momente, dar se pare ca Brenton Tarrant, un australian de 28 de ani, a actionat singur. Premierul Jacinda Ardern a spus ca atacul a fost unul terorist. Barbatul a transmis o parte a masacrului de la o moschee din Christchurch live, pe Facebook, totul aratand ca intr-un joc de actiune. El publicase anterior un manifest in care acuza migrantii ca sunt invadatori. Cine este Brenton Tarrant, atacatorul de vineri din ChristchurchFOTO UPDATE Numele domnitorului Serban Cantacuzino, pe un incarcator folosit in atacul de vineri din Noua Zeelanda / Numele lui Iancu de Hunedoara apare pe pusca / Pe arma pare ca scrie si Stefan cel Mare .

VIDEO Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda/ Patru suspecti au fost retinuti

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda. Patru suspecti au fost retinuti de politie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )