Libnet.ro
UNICEF

06:30

Reactorul 2 de la Cernavoda se opreste pentru o luna

Adevărul Adevărul,
Reactorul 2 de la Cernavoda se opreste pentru o luna

Unitatea 2 a centralei nucleare de la Cernavoda va intra in programul de oprire planificata, incepand de vineri, timp de 32 de zile, reactorul fiind deconectat de la sistemul energetic national la ora 11:00. continuă pe Adevărul

Unul dintre reactoarele nucleare de la Cernavoda, oprit pentru mai mult de o luna

Unitatea 2 a centralei nucleare de la Cernavoda va intra in programul de oprire planificata, incepand de vineri, reactorul urmand sa fie deconectat de la sistemul energetic national la ora 11:00, a anuntat.

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru luna mai. Berbecii sunt loviti de gelozie, Leii au prospetime in tot ceea ce fac

Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentatpreviziunile astrelor pentru luna mai 2019. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPO perioada in care vorbim de o explozie de culori afara si in viata.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru luna mai. Taurii petrec momente frumoase alaturi de partenerul de viata, Gemenii isi pot gasi dragostea in calatorii

Luna mai incepe, ca prim eveniment astral, cu Luna Noua in Taur din 4 mai care este si in conjunctie cu Uranus in Taur. Este timpul sa faci un mare salt in necunoscut. Aceasta Luna Noua ce cere sa.

HOROSCOP pentru luna mai. Taurii sunt ajutati de instincte, Gemenii au parte de optimism la inceput de luna

Esti pregatit sa dai cu gustul de ceva nou ? Iata horoscopul lunii MAI 2019, iata-ne in ultima luna a primaverii 2019 in care intram cu trei planete retrograde Jupiter, Pluto si Saturn urmare a tranzitului lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )