Libnet.ro
UNICEF

19:45

Reaudieri in cazul Luizei Melencu. Ce vor sa mai afle anchetatorii in cazul Caracal

Adevărul Adevărul,
Reaudieri in cazul Luizei Melencu. Ce vor sa mai afle anchetatorii in cazul Caracal

Una dintre colegele Luizei, iubitul, mama si bunicul tinerei care a disparut in urma cu 8 luni din Caracal merg luni, 9 decembrie, din nou in fata anchetatorilor. La audieri va fi prezenta si Carmen Obarsanu, avocata familiei Melencu. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu prietenul si colegele Luizei Melencu. Anchetatorii au luat o decizie

Mama Luizei Melencu aduce noi informatii. Ce se intampla cu colegii si prietenul fiicei sale? Modul prin care a sfarsit Luiza Melencu este mai aproape de a fi descoperit. Ce se intampla cu prietenul si colegele Luizei Melencu? Decizie de ultima ora venita din partea anchetatorilor! Cu toate ca Luiza este disparuta deja de luni .

Ce se intampla cu mama si bunicul Luizei Melencu, chiar in prag de Sarbatori. Ce au decis anchetatorii

Mama si bunicul Luizei Melencu, prima fata rapita si abuzata de Gheorghe Dinca, au fost citati de politie. Cei doi trebuie sa se prezinte luni dimineata in fata anchetatorilor de la Caracal. De ce au fost audiati acestia? Mama si bunicul Luizei Melncu sunt din nou chemati la audieri Monica Melencu, mama Luizei este chemata .

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

Lovitura de teatru. Ce facea iubitul Luizei Melencu in momentul cand fata a fost rapita

Alina Tobosaru, una dintre prietenele si colegele Luizei, va fi reaudiata pentru a treia oara, azi de procurorii DIICOT. Alaturi de ea, in fata procurorilor va aparea si Alex Dutu, iubitul Luizei Melencu. Reudiat este si Alex Dutu, iubitul Luizei, cel pe care procurorii l-au citat in luna septembrie, abia dupa ce presa a semnalat ca nu fusese audiat niciodata.

Pensionarii care lucreaza si la stat nu vor mai putea cumula pensia cu veniturile din salariu

Premierul Ludovic Orban le-a dat o veste nu tocmai buna persoanelor care lucreaza in cadrul institutiilor statului roman si care urmeaza sa iasa la pensie. Cu o zi in urma, primul ministru a confirmat faptul ca pensia, in cazul acestei categorii aparte, nu va mai putea fi cumulata cu veniturile din salariu. Pensionarii care lucreaza .

Liderul deputatilor PNL crede ca vor mai aparea cazuri ca la PSD Arad. Florin Roman: Baronii au furat in liniste si pace timp de trei ani de zile, condusi de Dragnea (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, considera ca o sa mai apara cazuri precum cel de la Arad, unde seful filialei judetene PSD a fost preluat, luni, de procurorii DNA chiar din sediul partidului si dus.

Intrarile separate in restaurante pentru femei si barbati nu vor mai fi obligatorii in Arabia Saudita

Intrarile separate pentru barbati si femei nu vor fi mai fi obligatorii in restaurantele din Arabia Saudita, a transmis guvernul saudit, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )