Libnet.ro
UNICEF

19:15

Recalcularea aduce pensii mai mari chiar inainte de Paste

Adevărul Adevărul,
Recalcularea aduce pensii mai mari chiar inainte de Paste

Recalcularea pensiilor a inceput la 1 octombrie, dar Casa Nationala de Pensii a emis deja deciziile de recalculare pentru anumiti pensionari, care vor primi diferentele de bani chiar inainte de Paste, a afirmat ministrul Muncii, Marius Budai. continuă pe Adevărul

RECALCULAREA PENSIILOR: Anunt SOC pentru milioane de romani! Vezi daca si TU esti trecut pe lista celor cu PENSII MAI MARI...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu. in total, e vorba de aproximativ.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

Una dintre cele mai mari banci din Romania se alatura protestului pentru autostrazi: sinoi

Protestului de vineri, in care bugetari, angajati din mediul privat, firme si ONG-uri, oameni de afaceri si sportivi isi vor opri activitatea timp de 15 minute, incepand cu ora 15,00, se alatura si una dintre cele mai mari banci din Romania.

Teodorovici, ironizat de una dintre cele mai mari companii de HR: Angajam specialist infrumusetare chiparosi

O companie multinationala de HR, una dintre cele mai mari din Romania, il ironizeaza pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care l-a jignit pe liberalul Florin Citu, numindu-l urat, prost si chiparos.

Sefii de la Electrica vor indemnizatii mai mari, de multe mii de euro

Administratorii si directorii de la Electrica ar urma sa fie platiti cu sume foarte mari de bani, daca in Adunarea Generala a Actionarilor din 25 aprilie vor fi aprobate noi politici de remunerare. De exemplu, seful Consiliului de Administratie ar urma sa primeasca o remuneratie fixa lunara de 6. 838 euro brut, plus 2. 137 pentru fiecare sedinta la care participa. Pentru directorul general va fi stabilita o remuneratie fixa cuprinsa intre 12. 000 euro si 23. 000 euro, la care se va adauga o remuneratie intre 50% si 100% din cea fixa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )