Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reclama virala a Nike, in contextul protestelor din SUA

Adevărul Adevărul,
Reclama virala a Nike, in contextul protestelor din SUA

Compania Nike a lansat o campanie publicitara in care celebrul Do It devine Dont do it - nu o faceti, in efortul de a mai reduce tulburarile sociale care au izbucnit in urma mortii premature a lui George Floyd, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute.

America, in pragul razboului civil! Lupte de strada si stare de asediu in 25 de orase din SUA !

Protestele iau amploare in Statele Unite, sute de mii de manifestanti acuzand rasismul sistemic din .

Protestele din SUA se extind

Zeci de orase din Statele Unite ale Americii sunt cuprinse de proteste violente in urma uciderii, de catre un politist din Minneapolis Minnesota), a unui barbat de culoare, George Floyd. in prezent, 32 de mari orase americane se confrunta cu proteste generalizate, violente intre demonstranti si fortele de ordine, inclusiv capitala tarii, Washington DC, potrivit CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )