Libnet.ro
UNICEF

08:30

Recompensa pusa in Iran pe capul lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Recompensa pusa in Iran pe capul lui Donald Trump

Un deputat iranian a anuntat marti o recompensa de trei milioane de dolari pentru lichidarea presedintelui american Donald Trump, transmite agentia de presa Isna, preluata de Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump nu intelege de ce este atacat de democrati. Trump: De ce imi fac mie asta?

Presedintele american, Donald Trump, pare a fi distras de procesul de punere sub acuzare care va incepe marti 21 ianuarie) si nu intelege de este atacat, a precizat pentru CNN o sursa apropiat presedintelui.

DAVOS: Greta Thunberg raspunde unor atacuri ale lui Donald Trump

Greta Thunberg si-a incheiat discursul de la Forumului Economic Mondial WEF) de la Davos astfel: Casa noastra este in flacari. Inactiunea voastra atata flacarile, iar daca va iubiti copiii, va cerem sa actionati. Greta Thunberg i-a raspuns astfel lui Donald Trump, relateaza The Huffington Post, citat de News. ro.

Procesul de destituire a lui Donald Trump incepe in Senatul american

Procesul istoric al lui Donald Trump incepe efectiv marti in Senatul american, in care se infrunta doua tabere ireconciliabile - opozitia democrata care cere destituirea presedintelui american si majoritatea republicana hotarata sa-l achite, daca se poate foarte rapid, relateaza AFP.

Donald Trump, despre activistii climatici, la Davos: Acesti alarmisti cer mereu acelasi lucru - putere absoluta pentru a domina, transforma si controla fiecare aspect al vietii noastre

Donald Trump, presedintele SUA, a criticat profetii apocalipsei din zona activismului pentru combatearea schimbarilor climatice, in discursul sustinut marti la Forumul Economic Mondial de la Davos, potrivit.

Donald Trump denunta la Davos profetii pesimisti si predictiile apocalipsei

Presedintele american Donald Trump a denuntat profetii pesimisti si predictiile apocalipsei intr-un discurs, marti, la Davos, la care a asistat si activista in lupta impotriva modificarilor climatice Greta Thunberg, care a deplans anterior faptul ca nu s-a facut nimic in vederea salvarii mediului, relateaza AFP.

Donald Trump respinge categoric acuzatiile democratilor si cere Senatului SUA achitarea imediata

Donald Trump, presedintele SUA, a respins categoric acuzatiile ce-i sunt aduse de opozitia democrata in procesul de destituire si a cerut achitarea imediata, printr-un memo in care a oferit argumente politice.

Avocatii lui Donald Trump cer achitarea imediata a acestuia in procesul pentru destituire

Presedintele american Donald Trump a respins, luni, acuzatiile democratilor din Camera Reprezentantilor pentru demiterea sa, avocatii sai cerand respingerea imediata a acestora de catre republicanii din Senat, intr-un memorandum care include argumente juridice si politice.

Avocatii lui Donald Trump cer achitarea imediata a acestuia in procesul pentru destituire din Senat, intr-o aparare cu argumente juridice si politice

Presedintele american Donald Trump a respins luni acuzatiile democratilor din Camera Reprezentantilor pentru demiterea sa, avocatii sai cerand respingerea imediata a acestora de catre republicanii din Senat, intr-un memorandum care include argumente juridice si politice, transmite Reuters.

Avocatii lui Donald Trump cer Senatului achitarea imediata a presedintelui

Avocatii lui Donald Trump au cerut luni Senatului american, unde va avea loc procesul de destituire a presedintelui republican, achitarea imediata a acestuia, transmite AFP.

Se asteapta o confruntare pe viu intre Donald Trump si Greta Thunberg anul acesta la Davos

O posibila confruntare pe viu intre presedintele SUA, Donald Trump si activista suedeza pentru med.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )