Libnet.ro
UNICEF

15:01

Record absolut de decese din cauza Covid-19: 104 pacienti au murit in ultimele 24 de ore. De ieri pana astazi au fost inregistrate 4.724 de noi infectari

Adevărul Adevărul,
Record absolut de decese din cauza Covid-19: 104 pacienti au murit in ultimele 24 de ore. De ieri pana astazi au fost inregistrate 4.724 de noi infectari

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 217. 216 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4. 724 noi imbolnaviri din 28. 876 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 574 de decese, din care 104 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 824. continuă pe Adevărul

Gina Pistol, criticata de fani din cauza unui piercing. Cum a reactionat iubita lui Smiley

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, se confrunta cu probleme din cauza unui piercing. Mai precis, vedeta de televiziune a fost aspru criticata de urmaritorii sai de pe retelele.

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de.

STUDIU: Expunerea la poluare ar creste cu 15% riscul de deces din cauza COVID-19

Expunerea pe termen lung la un aer poluat poate creste riscul de a muri din cauza infectiei cu noul coronavirus, potrivit rezultatelor unui studiu publicat de revista britanica de specialitate Cardiovascular.

Bunicul Luizei Melencu isi pune viata in pericol din cauza lui Gheorghe Dinca. Gestul lui disperat

Disparuta fara urma, asa a ramas Luiza Melencu pentru autoritati. Marturii stranii, vesti care o anunta vie in Italia, ancheta tarzie si drama parintilor. Astazi, la un an si jumatate de la evaporare sa, procesul principalului suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, este departe de a se fi terminat. Revoltat de actiunile autoritatilor, bunicul fetei .

Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

O veste trista pentru toti cei care iubesc sarbatorile de iarna. Targul de Craciun de la Frankfurt a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu SARA-CoV-2. Pe fondul restrictiilor,.

O familie din Arad a murit din cauza frigiderului. Ce s-a intamplat peste noapte e socant

O familie din Arad a murit din cauza frigiderului. Tragedia a avut loc in localitatea Andrei Saguna din judetul Arad, unde un barbat si o femeie, ambii de 75 de ani, au decedat, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce casa le-a luat foc din cauza unui scurtcircuit produs de frigider. Tragedie in Arad.

Locuitorii unei comune din Salaj vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de petrol Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care persoanele din comuna Marca, judetul Salaj, vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de.

O asistenta de la Spitalul Orasenesc Bals a murit din cauza noului coronavirus

Inca un cadru spitalicesc cade victima coronavirusului. Este vorba despre o asistenta medicala in varsta de 47 de ani din orasul Bals, judetul Olt, care a decedat in urma infectarii cu.

JUDETUL BRASOV: inca un primar proaspat ales isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv pe 21 octombrie recursul intentat de primarul comunei Bunesti, Mircea Palasan, impotriva unei decizii a Agentiei Nationale de Integritate ANI) din 1 Martie 2017, potrivit unui comunicat comun al USR PLUS si FDGR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )