Libnet.ro
UNICEF

08:15

RECORD LA CSALB: Beneficiu de 39 de mii de euro pentru un consumator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RECORD LA CSALB: Beneficiu de 39 de mii de euro pentru un consumator

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) a solutionat cel mai important caz din punct de vedere valoric. continuă pe Ziarul Bursa

inca un caz pierdut de Romania la CEDO. Statul trebuie sa achite daune de sase mii de euro pentru un magistrat sanctionat disciplinar

Inca un caz pierdut de Romania la CEDO. Statul trebuie sa achite daune de sase mii de euro pentru un magistrat sanctionat disciplinar pentru ca, in calitatea sa de purtator de cuvant, a dat detalii.

RECORD LA CSALB: Costul unui credit a scazut cu aproape 39.000 de euro pentru un consumator

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) a anuntat, astazi, ca a solutionat cel mai important caz al sau, din punct de vedere valoric, iar un consumator din Bucuresti a obtinut o reducere de aproape 39. 000 de euro a sumei de rambursat, in urma negocierii cu banca.

CE ofera 34.278.750 euro pentru combaterea pestei porcine africane

Tara noastra primeste de la Comisia Europeana CE) un grant in valoare de 34,27 milioane de euro pentru rambursarea a 75% din costurile de combatere a pestei porcine africane. Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Stirile ProTV: Ucrainenii si abandoneaza rablele n Romnia. Cum cstiga mii de euro din aceasta afacere

O lege votata recent de parlamentul din Ucraina umple Romania de rable. Soferii ucraineni sunt obligati sa plateasca taxe si impozite uriase de cateva mii de euro, pentru masinile vechi aduse de Uniunea Europeana.

Primaria Timisoara rateaza o finantare europeana de opt milioane de euro pentru tramvaiele Armonia. Robu: Vom face contestatie la Ministerul Dezvoltarii

Primaria Timisoara rateaza o finantare de aproximativ opt milioane de euro. Agentia de Dezvoltare Regionala Vest a respins proiectul depus de municipalitate in speranta ca va primi bani europeni pentru 16 din cele 30 de tramvaie Armonia care au fost modernizate din fondurile locale.

AM PROGRAMAT CHELTUIELI DE 9,3 MILIARDE EURO PENTRU APARARE inarmarea ofera avantaje pe care Guvernul le refuza

Dupa multi ani de ignorare a armatei si de alocari bugetare parca in batjocura, a trebuit ca Putin sa anexeze Crimeea, iar Casa Alba sa impuna impartirea facturii militare, pentru ca decidentii nostri politici sa accepte ca armata trebuie echipata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )