Libnet.ro
UNICEF

18:00

Record de decese in SUA din cauza pandemiei de coronavirus: 2.400 in ultimele 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Record de decese in SUA din cauza pandemiei de coronavirus: 2.400 in ultimele 24 de ore

Statele Unite au inregistrat peste 2. 400 de decese asociate COVID-19 in ultimele 24 de ore, conform Universitatii Johns Hopkins. Este cel mai mare numar zilnic din ultimele sase luni, dupa ce a inceput sarbatoarea de Ziua Recunostintei. continuă pe Hotnews

NBA: All Star Game 2021, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Meciul vedetelor din liga profesionista nord-americana de baschet, All Star Game, programat in perioada 12-14 februarie la Indianapolis, a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus si reprogramat pentru 2024, a anuntat conducerea NBA, citata de Reuters.

Turismul european s-a prabusit din cauza pandemiei de coronavirus: Numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni

Turismul european s-a prabusit in acest an pe fondul restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor publicate de Eurostat, numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni ale.

Barbatul a intrat intr-un restaurant inchis din cauza pandemiei si a comandat o bere. A platit si a plecat. La scurt timp, angajatii au inteles ce s-a intamplat: Am fugit dupa el (FOTO)

Barbatul a intrat intr-un restaurant inchis din cauza pandemiei si a comandat o bere. Nimeni nu se astepta insa la ce avea sa urmeze. Omul a achitat si a iesit. in doar cateva clipe, patronul a.

Marea Britanie va imprumuta o suma record de aproape 400 de miliarde de lire sterline in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus

Marea Britanie va imprumuta in acest an o suma record de aproape 400 de miliarde de lire sterline, pentru a acoperi impactul urias al pandemiei de coronavirus, a declarat ieri ministrul de Finante Rishi Sunak, care ia primele masuri pentru a compensa cel mai mare deficit bugetar al tarii pe timp de pace, transmite Reuters.

Marea Britanie va imprumuta o suma record de aproape 400 de miliarde de lire sterline in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus

Marea Britanie va imprumuta in acest an o suma record de aproape 400 de miliarde de lire sterline, pentru a acoperi impactul urias al pandemiei de coronavitus, a declarat miercuri ministrul de Finante Rishi Sunak, care ia primele masuri pentru a compensa cel mai mare deficit bugetar al tarii pe timp de pace, transmite Reuters.

O tanara de 32 de ani a devenit antrenoare sexuala dupa ce a ramas fara job din cauza pandemiei

O tanara mama de 32 de ani a vorbit despre cum a devenit antrenor sexual dupa ce si-a pierdut slujba din cauza pandemiei.

Alba: Evenimentele de Ziua Nationala vor fi transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Toate concertele, recitalurile si expozitiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei de catre Centrul de Cultura Augustin Bena - Alba vor avea loc online, fara public,.

Casa Alba ia in calcul sa ridice restrictiile de calatorie impuse europenilor din cauza pandemiei

Casa Alba analizeaza o ridicare a restrictiilor de calatorie impuse de catre Statele Unite Braziliei, Marii Britanii, Irlandei si in altor 26 de state europene, declara cinci oficiali americani si reprezentanti ai unor companii aeriene pentru Reuters.

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea cu publicul pana pe 2 decembrie din cauza coronavirusului

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea de miercuri, 25 noiembrie, pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale. Astfel, va fi suspendata activitatea de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale.

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini. Cum a fost posibil asa ceva

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini, nu dupa ce l-au folosit, ci dupa ce l-au baut. Mai multe persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectantul pentru maini. Chef in Rusia terminat cu 7 morti. Petrecareti au baut dezinfectant de mani dupa ce au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )