Libnet.ro
UNICEF

19:15

Record al ultimilor cinci ani: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard euro in 2019

Adevărul Adevărul,
Record al ultimilor cinci ani: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard euro in 2019

Volumul investitiilor imobiliare din Romania in anul 2019 a depasit borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. Volumul atins in 2019 marcheaza totodata un record al ultimilor cinci ani din punct de vedere al tranzactiilor de investitii pe piata imobiliara romaneasca. continuă pe Adevărul

Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit un miliard de euro

Volumul investitiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard de euro in 2019, fiind cu.

IN 2019: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 7%

Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra, in 2019, a ajuns la un total de aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare

Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare, prima putand fi realizata cu bani de la buget, pentru cealalta urmand sa fie cerute fonduri europene, a declarat premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat Hotnews.

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene

Guvernul va lua pana la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul in care va fi construita autostrada Comarnic-Brasov, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro. Orban considera ca trebuie finantare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevazut pentru autostrada Targu Mures- Iasi, Orban spune ca este o gluma si de aceea va fi depusa cerere de finantare din fonduri europene a studiului de fezabilitate. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionalaRaspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )