Libnet.ro
UNICEF

11:01

Rectificarea bugetara: Educatia primeste 460 milioane lei de la bugetul de stat

Adevărul Adevărul,
Rectificarea bugetara: Educatia primeste 460 milioane lei de la bugetul de stat

In sedinta de guvern din data de 28 noiembrie, Executivul a aprobat rectificarea bugetara, in urma careia Ministerul Educatiei si Cercetarii MEN) urmeaza sa primeasca bani in plus. Prin urmare, MEN a anuntat vineri suma cu care se suplimenteaza bugetul de stat si cu cat se majoreaza veniturile proprii. continuă pe Adevărul

OFICIAL Rectificarea bugetara: deficitul creste cu 18 miliarde lei, la 4,3% din PIB.Cine pierde si cine primeste bani

Ministerul Finantelor condus de liberalul Florin Citu a publicat rectificarea bugetara. Conform acesteia, deficitul creste cu 17,9 miliarde lei si va ajunge la 4,3% din Produsul Intern Brut in acest an.

Guvernul a adoptat rectificarea bugetara: cu cat a fost suplimentat bugetul pentru pensii si alocatii

Guvernul a adoptat, joi, rectificarea bugetara pentru anul 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca a fost suplimentat bugetul pentru decontarea concediilor medicale cu 1,2 miliarde de lei. De.

Start-Up Nation: Se pun 300 milioane lei in bugetul ministerului

Guvernul va aloca 300 de milioane de lei, credite de plata, in bugetul ministerului care gestioneaza programul Start-Up Nation, banii urmand sa asigure platile catre o parte dintre beneficiarii din editia a doua, 2018-2019.

Ministrul Anisie a cerut, Guvernul a taiat. Rectificarea bugetara a lasat Educatia fara 2 miliarde de lei

Suntem pe final de an, finalizam anumite obiective de investitii si trebuie sa primim acesti bani 10 miliarde de lei-n. r. Asta sustinea zilele trecute ministru Educatiei, Monica Anisie. in schimb, astazi la rectificarea bugetara, Guvernul a taiat de la Educatie doua miliarde de lei. Motivul: banii erau pentru un proiect care nici nu a fost semnat.

Guvernul a adoptat rectificarea bugetara. Ministrul Finantelor: A trebuit sa suplimentam partea de cheltuieli, pentru ca altfel companiile din sectorul privat si cetatenii nu si-ar fi primit banii pe care ii meritau

Guvernul Orban a adoptat, joi, rectificarea bugetara. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei de guvern, ca bugetul pentru decontarea.

Gabriela Firea il acuza pe ministrul de Finante ca la rectificarea bugetara a impartit banii pe criterii politice: Ne vom apara si in instanta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il acuza pe ministrul Finantelor, Florin Citu, ca la rectificarea bugetara a impartit banii pe criterii politice. Acesta ii cere ministrului sa nu abuzeze de functie si ameninta ca va merge in instanta.

Guvernul Orban adopta rectificarea bugetara. Cine castiga si cine pierde bani

Guvernul Orban se reuneste in sedinta, joi, de la ora 17. 00, pentru a adopta rectificarea bugetara puternic negativa, cu un deficit bugetar estimat la 4,3%.

Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect adoptat de Consiliul Local recent. Banii sunt alocati din bugetul institutiei pe anul 2019. Primaria Sectorului 1 a vrut si ea sa dea 10 milioane de lei in aceasta toamna pentru lacasul de cult, dar proiectul nu a fost aprobat in Consiliul Local deoarece acolo PSD nu are majoritate. La inceputul anului, Primaria Capitalei a acordat un ajutor de 10 milioane lei pentru Catedrala.

Capitalul social al companiei CertAsig scade la 17,5 milioane lei

Capitalul social al companiei de asigurari CertAsig scade de doua ori si jumatate, de la 43,28 milioane lei la 17,5 milioane lei.

LA NOUA LUNI Profitul brut al ING Bank - 704 milioane lei, in crestere cu 17%

Profitul brut al ING Bank a ajuns la 704 milioane lei, la finalul primelor noua luni ale anului in curs, in crestere cu 17% comparativ cu profitul inregis and 172;trat in aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul institutiei de credit fiind sustinut de puternica evolutie comerciala.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )