Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rectificarea bugetara, introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni

România Liberă România Liberă,
Rectificarea bugetara, introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni

Guvernul va adopta, luni, in sedinta, cele doua proiecte de ordonanta pentru rectificarea bugetului . continuă pe România Liberă

Proiectele de ordonanta privind rectificarea bugetara, pe agenda sedintei de Guvern de luni

Guvernul va adopta, luni, in sedinta, cele doua proiecte de ordonanta pentru rectificarea bugetului de stat si a asigurarilor sociale de stat pe 2019, la o saptamana dupa ce au fost publicate de Ministerul Finantelor, relateaza Mediafax.

Rectificarea bugetara, pe agenda sedintei de Guvern de luni

Proiectul de ordonanta cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2019 si cel pentru rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019 se afla intre proiectele de acte normative care vor fi.

Rectificarea bugetara va fi adoptata la urmatoarea sedinta de guvern

Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern si va fi adoptata in u.

Guvernul amana rectificarea bugetara. Mai multi membri ai coalitiei de guvernare, critici despre modul in care Executivul a ales sa redistribuie banii intre institutiile centrale

Guvernul amana rectificarea bugetara. Mai multi membri ai Coalitiei si ai Consiliului Fiscal au criticat modul in care Executivul a ales sa redistribuie banii intre institutiile centrale. Cei mai mult.

NELU BARBU: Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura

Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern de ieri si urmeaza sa fie adoptata la viitoarea reuniune a Executivului, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Deficitul ar putea ajunge la 3,7%

Consiliul Fiscal a analizat rectificarea bugetara propusa de Guvern si sustine ca exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit pe care si-a asumat-o Executivul, si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB, deoarece veniturile sub supraestimate cu pana la 6,8 miliarde lei, iar cheltuielile sunt subestimate cu 4,5 miliarde lei.

EXECUTIVUL A APROBAT, IERI, RECTIFICAREA BUGETARA Consiliul Fiscal: Riscurile de depasire a tintei de deficit asumate sunt semnificative

Intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar, la finalul anului 2019, este cuprins intre 3,4%-3,7% din PIB, apreciaza Consiliul Fiscal * Prin aceasta rectificare bugetara se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare, a declarat premierul Viorica Dancila Executivul a aprobat, in sedinta de guvern de ieri, rectificarea bugetului general consolidat pe anul 2019, iar Consiliul Fiscal sustine ca exista ris-curi semnificative de depasire a tintei de deficit asumata si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar, apreciind ca intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar, la finalul anului 2019, este cuprins intre 3,4%-3,7% din PIB.

Guvernul discuta rectificarea bugetara Dancila: Este o rectificare pozitiva

Guvernul discuta in sedinta de joi proiectul privind prima rectificare bugetara din acest an, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca este o rectificare pozitiva si ca vor fi asigurate sumele pentru plata salariilor si a pensiilor marite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )