Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectorii celor mai mari universitati reactioneaza in scandalul demiterilor politice de la Institutul Limbii Romane

Adevărul Adevărul,
Rectorii celor mai mari universitati reactioneaza in scandalul demiterilor politice de la Institutul Limbii Romane

Rectorii celor mai mari universitati din Romania sunt semnatarii unei scrisori deschise adresate ministrului Educatiei, Liviu Pop, in legatura cu situatia Institutului Limbii Romane ILR). Acestia solicita sa nu fie demisi membrii Consiliului de Coordonare ai Institului Limbii Romane. Decizia de inlocuire a acestora a venit dupa ce l-au contestat pe noul director al institutiei pe motiv ca nu are expertiza necesara. continuă pe Adevărul

Face parte de pe lista celor mai mari regizori, dar filmul sau a fost interzis

Filmul lui Steven Spielberg, The Post, a fost interzis in Liban din cauza cenzurii. Productia cinematografica, care ii are ca protagonisti pe Tom Hanks si Meryl Streep, a fost urmarit de comisia.

ANALIZA Care au fost cele mai mari 15 tranzactii din Romania in 2017

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a inregistrat o valoare de 3,8 miliarde euro in 2017, arata o analiza a Deloitte Romania, care identifica cele mai mari 15 tranzactii care au avut loc anul trecut la noi in tara.

Detalii despre accidentarea Simonei Halep: Are dureri mai mari decat la entorsa suferita in meciul cu Elina Svitolina, din finala de la Roma

Simona Halep a efectuat un RMN dupa accidentarea suferita in timpul partidei cu Destanee Aiava, din turul intai de la Australian Open, iar acesta nu a scos la iveala vreo ruptura a vreunui ligament. Sunt insa si vesti mai putin bune: zona este in continuare inflamata, iar durerile pe care le resimte Simona sunt conform lui Darren Cahill) mai mari decat cele pe care le-a simtit dupa entorsa suferita in finala de la Roma, contra Elinei Svitolina.

Dragnea, intrebat daca isi asuma faptul ca ROMANII PLATESC FACTURI MAI MARI: Si daca a nins azi-noapte ... RASPUNSUL sefului PSD i-a lasat masca pe TOTI

Liviu Dragnea a tratat in termeni ironici faptul ca, din cauza crizei declansate de PSD, romanii sunt nevoiti sa plateasca facturi mai mari. intrebat daca-si asuma acest fapt, Liviu Dragnea.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

FOTO VIDEO Cazinoul din Constanta, inclus pe lista celor mai periclitate monumente ale Europei, in Anul Patrimoniului Cultural

In Anul Patrimoniului Cultural, Cazinoul din Constanta a fost inclus pe lista scurta a celor mai periclitate monumente ale Europei in 2018.

Topul celor mai ascultate radiouri in toamna lui 2017: cine a avut cele mai mari cresteri si cine a pierdut in audiente

Cel mai recent val de audiente pentru toamna lui 2017, publicat de Asociatia pentru Radio Audienta, arata care sunt posturile de radio care au dominat topul atat la nivel national, cat si in Bucuresti si la nivel urban.

Anunt SOC! Sute de romani vor deveni SOMERI! Una dintre cele mai mari fabrici isi iNCHIDE portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, isi va inchide portile, in conditiile in care nu este destul de profitabila pentru compania germana care o.

Topul celor mai populare jocuri de societate din Romania. Cum se joaca Dixit, Catan, Activity sau Taboo

Tabinet, Septica, sah, Rummy, Scrable sau table au fost odata cele mai populare jocuri de societate, nelipsite la petrecerile de familie sau in concediilor romanilor. De cativa ani, locul lor a fost luat de mult mai modernul Monopoly, detronat si el recent de jocuri noi de societate care starnesc pasiuni aprinse atat in randul copiilor, cat si al adultilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )