Libnet.ro
UNICEF

00:06

Recursul compensatoriu, anulat de Klaus Iohannis. Ce se intampla cu detinutii care deja au fost eliberati

Playtech Playtech,
Recursul compensatoriu, anulat de Klaus Iohannis. Ce se intampla cu detinutii care deja au fost eliberati

Legea 1692017 care modifica Legea 2542013 si care a introdus recursul compensatoriu a aparut ca urmare a unei incercari a Statului Roman de a-si indeplini obligatiile care ii revin din aderarea la Consiliul Europei si din ratificarea Conventiei europene a drepturilor omului, in acest caz fiind vorba de ratificarea facuta prin Legea nr. continuă pe Playtech

Recursul Compensatoriu - anulat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 19 decembrie, decretul de anulare a recursului compensatoriu, informeaza Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: Cred ca va fi un buget care sa permita mentinerea ritmului de crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre bugetul pe 2020 ca este un buget bun, declarandu-se de acord cu asumarea raspunderii. Presedintele mai spune referindu-se la o eventuala intentie de contestare a legii bugetului la CCR, ca o astfel de decizie ar aduce o intarziere care nu ajuta pe nimeni, informeza News. ro.

Recursul compensatoriu a fost abrogat. Vor mai beneficia de prevederile sale doar persoanele condamnate inainte de intrarea in vigoare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru abrogarea recursului compensatoriu. Parlamentul vota, in 4 decembrie, abrogarea recursului compensatoriu, prin Camera Deputatilor, care avea rol de.

Klaus Iohannis a promulgat Legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea privind abrogarea recursului compensatoriu. Legea a fost initiata de PNL si a fost comasata cu un proiect al USR.

Tudorel Toader sustine ca nu a fost de acord cu recursul compensatoriu. De ce nu si-a anuntat public pozitia: Aceasta este problema, ca nu m-ati auzit dumneavoastra (VIDEO)

Fostul ministru Tudorel Toader sustine ca nu a fost de acord niciodata cu recursul compensatoriu promovat de PSD si ca, pe vremea cand detinea portofoliul justitiei, a informat Parlamentul ca ministerul nu.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara.

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )