Libnet.ro
UNICEF

23:01

Recursul compensatoriu a fost abrogat

România Liberă România Liberă,
Recursul compensatoriu a fost abrogat

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au i. continuă pe România Liberă

VIDEO Recursul compensatoriu, care a scos mai devreme din puscarii peste 21.000 de infractori, a fost abrogat. Legea a fost votata in plenul Camerei Deputatilor si va merge la presedinte pentru promulgare - UPDATE

Proiectul de lege al PNL privind abrogarea legii recursului compensatoriu, care a scos din penitenciare inainte de termen peste 21. 000 de detinuti, a fost votat de Camera Deputatilor. Proiectul legislativ, initiat de PNL in luna februarie, a fost discutat pe repede inainte si a fost avizat in comisia juridica dupa ce Guvernul Orban a anuntat ca isi va asuma raspunderea pe aceasta lege. La dezbaterile din plenul Camerei, deputatul Florin Roman a aratat ca este cel mai nociv act normativ din ultimii 30 de ani si ca daca ar fi fost intelepti, parlamentarii puteau abroga legea inca din februarie, cand erau eliberati doar 12. 000 de detinuti. Deputatul PSD Nicusor Halici a sustinut la dezbaterile din plen ca eliberarea detinutilor din penitenciare inainte de termen s-a facut in baza unor hotarari ale instantelor si ca doar o mica parte din cei 21. 000 de detinuti eliberati conditionat au beneficiat de recursul compensatoriu. Care sunt cei 5 deputati ce s-au abtinut de la votul pentru abrogarea recursului compensatoriu.

Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Recursul compensatoriu va fi inlocuit. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta,.

Sindicalist: Recursul compensatoriu a fost dat pentru politicienii cu probleme penale. Investitiile in penitenciare au fost reduse cu 200%

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, a declarat ca legea recursului compensatoriu a fost data pentru politicienii certati cu legea si ca, in ci.

Cati infractori a scos din puscarii recursul compensatoriu. Anuntul facut de Administratia Nationala a Penitenciarelor

Administratia Nationala a Penitenciarelora informat miercuri, ca, pana marti, au fost inregistrate 22. 939 de liberari ca urmare a Legii privind recursul compensatoriu. De la data de 19.

VIDEO Guvernul isi asuma raspunderea pe recursul compensatoriu in aceasta saptamana

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea, in aceasta saptamana, pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM, a anuntat Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL. Informatia a fost confirmata si de premierul Ludovic Orban. Cititi si Planul de urgenta al PNL.

Ludovic Orban, despre recursul compensatoriu dupa abrogare: Vor beneficia in continuare cei aflati acum in penitenciare si cei care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii

Abrogarea legii recursului compensatoriu va genera efecte doar pentru viitor, pentru ca recursul compensatoriu li se va putea aplica celor care se afla acum in penitenciare, pentru pedeapsa pe care au executat-o pana la momentul abrogarii legii, celor care sunt judecati astazi si, de asemenea, celor care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii.

Marcel Ciolacu: Am platit electoral pentru recursul compensatoriu; Vreau sa-i aduc inapoi pe toti cei exclusi din PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, la finalul sedintei CEx, ca Niculae Badalau nu va mai face parte din niciun for de conducere la nivel central ca urmare a declaratiei acestuia vizavia de romanii din diaspora. De asemenea, acesta a afirmat despre recursul compensatoriu ca PSD a aplatit electoral pentru aceasta lege.

Raluca Turcan: Saptamana aceasta ne vom angaja raspunderea pe recursul compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la.

Raluca Turcan: Saptamana aceasta ne angajam raspunderea pe recursul compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca in cursul acestei saptamani, Guvernul PNL isi va angaja raspunderea pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea.

UDMR regreta votul pentru recursul compensatoriu. Korodi: Trebuie abrogat

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a spus, la RFI, ca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )