Libnet.ro
UNICEF

15:15

Recursul compensatoriu a fost abrogat. Vor mai beneficia de prevederile sale doar persoanele condamnate inainte de intrarea in vigoare

B1 B1,
Recursul compensatoriu a fost abrogat. Vor mai beneficia de prevederile sale doar persoanele condamnate inainte de intrarea in vigoare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru abrogarea recursului compensatoriu. Parlamentul vota, in 4 decembrie, abrogarea recursului compensatoriu, prin Camera Deputatilor, care avea rol de. continuă pe B1

Recursul compensatoriu, anulat de Klaus Iohannis. Ce se intampla cu detinutii care deja au fost eliberati

Legea 1692017 care modifica Legea 2542013 si care a introdus recursul compensatoriu a aparut ca urmare a unei incercari a Statului Roman de a-si indeplini obligatiile care ii revin din aderarea la Consiliul Europei si din ratificarea Conventiei europene a drepturilor omului, in acest caz fiind vorba de ratificarea facuta prin Legea nr.

Tudorel Toader sustine ca nu a fost de acord cu recursul compensatoriu. De ce nu si-a anuntat public pozitia: Aceasta este problema, ca nu m-ati auzit dumneavoastra (VIDEO)

Fostul ministru Tudorel Toader sustine ca nu a fost de acord niciodata cu recursul compensatoriu promovat de PSD si ca, pe vremea cand detinea portofoliul justitiei, a informat Parlamentul ca ministerul nu.

De ce s-a suparat? Orban isi ameninta proprii PNL-isti: Nu vor mai avea sansa sa obtina un mandat

Printr-un set de declaratii foarte agresive la adresa parlamentarilor PNL, Ludovic Orban si-a asumat un rol totalitar, amenintand membrii propriului partid ca nu vor mai avea sansa sa obtina un alt mandat de deputat. Miercuri, in Parlament, s-a supus la vor dublarea alocatiilor pentru copii. Proiectul de lege ar fi urmat sa reintre intr-o comisie.

Proiect: Medicamentele expirate nu vor mai fi aruncate la gunoi, ci returnate in farmacii 1.500 de tone de medicamente expirate, deseuri periculoase, ajung anual la gropile de gunoi si in sistemul de canalizare

Aveti acasa o punga cu medicamente expirate? Ele nu vor mai putea fi aruncate la gunoi, ci vor trebui returnate in farmacii si ulterior incinerate, prevede un pachet legislativ initiat de USR, ce urmeaza sa fie depus maine la Parlament. in plus, toate cutiile cu medicamente ar urma sa fie inscriptionate cu mesajul Returnati medicamentele expirate in farmacii!. Medicamentele expirate sunt aruncate, in prezent, la gunoi sau in canalizare in Romania, de unde ajung direct in apa in panza freatica) sau in sol, cu toate ca ele reprezinta deseuri toxice. 500 de tone de medicamente expirate ajung anual la gropile de gunoi sau in sistemul de canalizare in Romania. Mecanismul propus de USR se aplica deja in alte tari, iar costurile sunt suportate de companiile farma.

Orban: Parlamentarii PNL care au lipsit de la votul privind alocatiile nu vor mai avea sansa sa obtina un mandat

Ludovic Orban a declarat, referitor la sapte deputati PNL care au lipsit nemotivat de la votul pe proiectul privind dublarea alocatiilor, ca le-a transmis tuturor parlamentarilor liberali ca cei care nu inteleg ce au de facut in Legislativ nu vor mai avea sansa sa obtina un nou mandat.

Recursul Compensatoriu - anulat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 19 decembrie, decretul de anulare a recursului compensatoriu, informeaza Administratia Prezidentiala.

PNL incepe curatenia. Bugetarii de lux nu vor mai putea cumula pensia cu salariul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca PNL vrea sa puna capat cazurilor de cumul al pensiei cu salariul, ambele fiind venite de la stat. Astfel, o persoana pensionata ar mai putea beneficia si de salariu, doar daca ar alege sa lucreze in mediul privat dupa pensionare.

Ionel Danca: Nu vor mai fi permise detasarile din sectorul privat in institutiile publice

Guvernul Orban a decis ca detasarile din sectorul privat in institutiile publice sa nu mai fie permise, fiind acceptate doar cele cu personal angajat in autoritati publice, a anuntat Ionel Danca, seful.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )