Libnet.ro
UNICEF

17:16

Referendumul, in predica de la Sfanta Parascheva. Mitropolitul Moldovei: Celor care nu au fost la vot ne cerem scuze noi, oamenii Bisericii

B1 B1,
Referendumul, in predica de la Sfanta Parascheva. Mitropolitul Moldovei: Celor care nu au fost la vot ne cerem scuze noi, oamenii Bisericii

Mitropolitul Moldovei si Bucovei, iPS Teofan, a aminitit de esecul de la referendumul pentru familia traditionala in predica tinuta la Liturghia praznicului Sfintei Parascheva in fata a zeci de mii de oameni pr. continuă pe B1

Sfanta Parascheva. Blestemul nestiut pe care il poarta sfanta

An de an, moastele Sfintei Parascheva sunt imbracate in vesminte noi in ajunul sarbatorii din octombrie, iar apoi hainele sunt date unei manastiri care poarta hramul sfintei. Dar pe sub acestea, moastele.

Sfanta Parascheva. Zeci de oameni care asteptau la racla au primit ingrijiri medicale

Zeci de pelerini care au asteptat sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce li s-a facut rau sau au fost implicati in accidente. Conform.

Mitropolitul Moldovei, despre referendum: Celor care nu au fost la vot ne cerem scuze noi, oamenii Bisericii

IPS Teofan, mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a vorbit, in predica de dupa slujba dedicata Cuvioasei Parascheva, si despre referendumul de saptamana trecuta.

Sfanta Parascheva. Peste 10.000 de credinciosi asista la slujba religioasa oficiata de mitropolitul Teofan

Peste zece mii de credinciosi iau parte, duminica, de sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, la Sfanta Liturghie, oficiata de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, alaturi de 22 ierarhi din tara si.

inaltpreasfintitul Teofan, mesaj de Sfanta Parascheva despre referendum: Vom duce crucea cea grea a consecintelor care decurg din nevalidare

Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a spus, la finalul slujbei de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, vorbind despre referendum, ca vom duce crucea cea grea a consecintelor care.

Sfanta Parascheva 2018: Rugaciunea catre Cuvioasa Parascheva care te scapa de necazuri

Cuvioasa Parascheva, numita cea noua, de la Iasi, a Moldovei luminatoare si lauda intregii Ortodoxii, este pomenita in calendarul Bisericii Ortodoxe Romane la 14 octombrie.

Sfanta Parascheva. Rugaciunea catre Sfanta Parascheva pentru noroc si liniste in viata

Sfanta Parascheva. Romanii o praznuiesc duminica, 14 octombrie, pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta drept ocrotitoarea Moldovei. An de an, la Iasi credinciosii merg la racla cu moastele Sfintei ca.

Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri. Cum stiu taranii cum va fi iarna

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de.

IPS Teofan: Invalidarea referendumului este o rana. Ne cerem iertare celor care nu au fost la vot si au ascultat alte voci / Poate nu am fost convingatori

Invalidarea referendumului pentru familia traditionala este o rana pentru biserica, a spus duminica mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, la finalul slujbei de la Catedrala Mitropolitana din Iasi. El a mai afirmat ca biserica isi cere iertare celor care nu au mers la vot, pentru ca, poate, oamenii BOR nu au fost suficient de convingatori, iar acestia au ascultat alte voci. Teofan a adaugat ca vom duce crucea cea grea a consecintelor care decurg din nevalidare.

SFANTA PARASCHEVA. Adevarul despre sfanta venerata de toti romanii

SFANTA PARASCHEVA in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, Cuvioasa Maica noastra Parascheva cea noua. SFANTA PARASCHEVA Aceasta cu adevarat mare si vestita intre femei, Cuvioasa si pururea pomenita Parascheva,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )