Libnet.ro
UNICEF

09:45

De ce a refuzat BEC prelungirea votului. Explicatia oficiala

Antena3 Antena3,
De ce a refuzat BEC prelungirea votului. Explicatia oficiala

Biroul Electoral Central a respins, duminica, solicitarea MAI de prelungirea a votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii votului in unele sectiile de votare, in contextul masurilor de protectie anti-Covid-19. continuă pe Antena3

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului dupa ora 21.00

Intr-o nota semnata de secretarul de stat Gheorghe Sorescu si parafata de Raed Arafat, Ministerul de Interne MAI) cere Biroului Electoral Central BEC) prelungirea votului dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul este ingreunat din cauza masurilor de prevenire a raspandire a virusului.

BEC a respins cererea MAI privind prelungirea votului dupa ora 21 la sectiile de votare unde oamenii asteapta la coada

UPDATE, 27 septembrie 2020, ora 18. 45 Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica, cu doar doua voturi favorabile, solicitarea MAI de prelungire a votului acolo unde exista persoane care asteapta.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate

Ministerul Afacerilor Interne a cerut, duminica, printr-o nota adresata Biroului Electoral Central BEC), prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19.

Biroul Electoral Central a respins cererea MAI de a prelungi votul dupa ora 21.00

Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica solicitarea Ministerului de Interne MAI) de a prelungi ora de votare ca urmare a formarii de cozi in unele sectii votare din cauza masurilor de prevenirea raspandirii COVID-19, arata G4Media.

REPREZENTANTUL USR IN BIROUL ELECTORAL AL SECTORULUI 3: Alegatorii inscrisi pe listele complementare nu au putut vota in prima parte a zilei

Reprezentanta Uniunii Salvati Romania in Biroul Electoral Sector 3, Teodora Stoian, afirma ca cetatenii Uniunii Europene care sunt inscrisi in listele complementare nu au putut vota, in prima parte a zilei, in sectiile de votare din Sectorul 3, pentru ca listele complementare au ajuns tarziu. USR a mai reclamat ca in mai multe sectii de votare din sectoarele 3 si 4 alegatorii au primit buletine de vot stampilate in patrulaterul cu numele primarului general Gabriela Firea, conform news. ro.

Biroul Electoral Bucuresti da dreptate USR-PLUS: Spoturile lui Firea privind consolidarea claridilor reprezinta propaganda electorala

Biroul Electoral Municipal BEM) Bucuresti considera ca spotul tv privind campania de consolidare a cladirilor istorice ale Capitalei este un material de propaganda electorala care a fost si este asociat eu imaginea primarului in functie, membrii BEM argumentand ca in clipurile difuzate pe posturile de radio si televiziune exista mai multe elemente care conduc la asocierea cu primarul in functie.

Biroul Electoral da castig de cauza USR-PLUS: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata pe banii Primariei Bucuresti in plina campanie

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis vineri plangerea depusa de Alianta USR-PLUS impotriva Gabrielei Firea pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale. Astfel, BEM a admis faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala.

BEC respinge cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21:00

MAI a cerut printr-o nota adresata BEC prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii votului in unele sectiile de votare, in contextul masurilor de protectie anti-Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )