Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regele Iordaniei - intrevedere cu Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regele Iordaniei - intrevedere cu Donald Trump

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a plecat, joi seara, la Washington, unde are programata o intalnire cu presedintele american Donald Trump, pe agenda vizitei sale in SUA figurand principalele dosare legate de Orientul Mijlociu, in special procesul de pace israeliano-palestinian, potrivit AFP, infomeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Razboi comercial SUA-UE: Donald Trump ameninta cu noi masuri impotriva produselor europene

Razboiul comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana capata noi proportii! Donald Trump a amenintat vineri ca va impune taxe vamale de 20% pentru masinile importate din Uniunea Europeana, ca urmare a.

Donald Trump ameninta cu taxe uriase asupra tuturor vehiculelor importate din tarile europene

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat vineri ca, dupa taxele vamale impuse pe otelul si aluminiul importate din Uniunea Europeana, ar putea institui o taxa vamala de 20% pe importurile de autoturisme din.

Donald Trump ameninta cu taxe vamale de 20% pentru masinile produse n UE

Donald Trump a amenintat vineri ca va impune taxe vamale de 20% pentru masinile importate in Statele Unite din Uniunea Europeana, dupa ce in Europa au intrat in vigoare drepturi vamale aditionale asupra a zeci de produse americane, scrie AFP.

Donald Trump: Coreea de Nord a distrus cele patru situri de testari balistice

Coreea de Nord a distrus 'patru situri de testari' balistice, confirmand astfel incalzirea relatiilor sale cu SUA dupa intalnirea istorica de saptamana trecuta intre Donald Trump si Kim Jong Un, a anuntat presedintele american joi seara, informeaza AFP si Reuters, scrieAgerpres.

Donald Trump S-A RAZGANDIT: Ce decret a semnat dupa ce a primit o AVALANSA de CRITICI (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri un ordin executiv care pune capat despartirii familiilor de imigranti care au trecut ilegal frontiera cu Mexicul. Acest lucru este deosebit de important.

Donald Trump a anuntat ca va semna un decret pentru a evita despartirea familiilor imigrantilor

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri, intr-o spectaculoasa rasturnare, ca va semna un decret pentru a evita despartirea familiilor migrantilor care au trecut ilegal frontiera cu Mexicul,.

Donald Trump leaga din nou delicventa din Germania de imigratie, invocand date inexistente

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat inca o data, in ciuda tuturor datelor existente, ca infractionalitatea este in crestere in Germania, punand la indoiala statisticile oficiale prezentate de autoritatile germane si sustinand ca la aceasta situatie s-a ajuns ca urmare a politicii Berlinului privind migratia.

SUA: Unul dintre consilierii apropiati lui Donald Trump, Joe Hagin, paraseste Casa Alba

Secretarul general adjunct al Casei Albe, Joe Hagin, care a condus pregatirile pentru intalnirea dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, paraseste Casa Alba, au declarat marti oficialii Casei Albe pentru Reuters.

Donald Trump, acuzatii dure la adresa Guvernului Angela Merkel. Situatia este chiar mai grava

Presedintele SUA, Donald Trump, a facut acuzatii grave la adresa Guvernului Germaniei, condus de Angela Merkel. Liderul american a spus ca ascunde fatele despre cresterea infractionalitatii generate de.

Donald Trump reafirma, mpotriva tuturor evidentelor, ca Germania nregistreaza o crestere a criminalitatii, din cauza migrantilor

Presedintele american Donald Trump a reafirmat marti, impotriva tuturor evidentelor, ca Germania inregistreaza o crestere a criminalitatii din cauza imigratiei, punand public sub semnul indoielii cifrele oficiale, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )