Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regele Mihai va fi inmormantat la Curtea de Arges, langa Regina Ana. Cum va fi vremea

Antena3 Antena3,
Regele Mihai va fi inmormantat la Curtea de Arges, langa Regina Ana. Cum va fi vremea

Fostul suveran al Romaniei a murit la varsta de 96 de ani, la resedinta din Elvetia. Sambata, 16 decembrie, ultimul nostru monarh va fi inmormantat la Curtea de. continuă pe Antena3

Toata Romania s-a intrebat DE CE Regele Mihai va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Acum avem RASPUNSUL! Nimeni nu se gandea la asta

Conform programului oficial, Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit despre faptul ca Regele Mihai va fi.

Biserica Ortodoxa, explicatia pentru care Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric

Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit la un post de televiziune despre faptul ca Regele Mihai va fi.

VIDEO Regele Mihai, impresionat de Canalul Dunare-Marea Neagra. Detalii inedite din timpul vizitei familiei regale la Constanta

Vizita din 1998 a familiei regale a Romaniei in Portul Constanta a impresionat prin simplitate si normalitate. Regele Mihai a fost in permanenta interesat de tot ceea ce insemna dezvoltarea portului, iar cand s-a urcat la bordul unei nave nu a ezitat sa treaca la carma. Regina Ana s-a intretinut in tot timpul cu jurnalistii care insoteau delegatia.

De ce va fi ingropat Regele Mihai pe intuneric

Regele Mihai va fi inhumat in jurul orei 19. 00, sambata, la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges unde va avea loc o slujba scurta de ingropare. Reprezentantii Patriarhiei.

De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

Desi sunt veri indepartati, Regina Elisabeta nu a transmis pana acum niciun mesaj oficial de condoleante pentru Regele Mihai, odata ce acesta a trecut in nefiinta saptamana trecuta.

Imagini inedite cu Regele Mihai de la inaugurarea Arcului de Triumf din 1936 - FOTO

Antena 3 a intrat in posesia unor fotografii inedite cu Regele Mihai de la inaugurarea Arcului de Triumf, din 1936. La evenimentul de atunci au participat Regele Carol al II-lea, mama sa Regina Maria a Roma.

Prietenia dintre Regele Mihai si Frank Wisner, seful spionajului american in Romania, una dintre marile legende CIA

Frank Wisner, sef intre 1944 si 1945 al statiei Oficiului Serviciilor Strategice - serviciul de spionaj al SUA - in Romania, a fost bun prieten cu Regele Mihai. Fiul sau, Frank G. Wisner, care a avut o cariera prodigioasa la varful administratiei SUA, l-a intalnit, de asemenea, pe Regele Mihai si a vorbit in exclusivitate pentru Adevarul despre relatia tatalui sau cu Regele Mihai.

Aceste fotografii colorizate ti-l arata pe regele Mihai in copilarie si tinerete

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie, ora 13, la resedinta sa din Elvetia. Avea 96 de ani si a condus Romania in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Acum ai ocazia sa vezi cum era in copilarie si tinerete in cateva fotografii vechi colorizate. Regele Mihai este ultima mare personalitate a istoriei Romaniei din [].

Romanii isi iau ramas bun de la Regele Mihai. Pelerinaj la capataiul Majestatii Sale

Mii de romani au venit inca de dimineata, in Piata Constitutiei, sa-si ia ramas bun de la Regele Mihai. Cei mai multi au sosit insa seara, cand s-au deschis si portile Palatului.

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele. in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )