Libnet.ro
UNICEF

22:00

Regele Mihai s-a intors pentru totdeauna in Romania. Sicriul Majestatii Sale a ajuns la Palatul Regal de pe Calea Victoriei

Antena3 Antena3,
Regele Mihai s-a intors pentru totdeauna in Romania. Sicriul Majestatii Sale a ajuns la Palatul Regal de pe Calea Victoriei

Cortegiul funerar al regelui Mihai a ajuns la Castelul Peles. La Sinaia, sute de oameni au asteptat cortegiul funerar, aplaudand la trecerea acestuia. Programul vizitei oficialitatilor pentru a transmite. continuă pe Antena3

Regele Mihai s-a intors pentru totdeauna in Romania. Clopotele bisericilor din toata tara au fost trase. Momente emotionante - VIDEO

00 - Zi istorica pentru tara noastra. La aceasta ora sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai ajunge pe pamant romanesc, moment in care se trag clopotele bisericilor.

Politikix. Regele Mihai, o necunoscuta pentru alesi. Cum au picat parlamentarii ora de istorie - VIDEO

In ziua in care parlamentarii s-au intrecut in omagii aduse Regelui Mihai, cateva intrebari simple despre viata sa i-au pus in mare dificultate. Politicienii nostri.

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

VIDEO Umilintele la care Ion Iliescu l-a supus pe Regele Mihai, dupa Revolutie. Un milion de oameni i-au cerut sa ramana

Regele a ajuns miercuri pentru totdeauna in tara in care a incercat de mai multe ori sa revina dupa Revolutie ca sa-si revada poporul. In anii aceia, a indurat, insa, umilinte greu de imaginat.

Regele Mihai I a fost readus in tara. Scurta slujba ortodoxa oficiata de preoti IMAGINI cu cele cinci fiice indoliate

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in Romania La ora 11. 00, au fost trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara. La Aeroportul.

Prietenia dintre Regele Mihai si Frank Wisner, seful spionajului american in Romania, una dintre marile legende CIA

Frank Wisner, sef intre 1944 si 1945 al statiei Oficiului Serviciilor Strategice - serviciul de spionaj al SUA - in Romania, a fost bun prieten cu Regele Mihai. Fiul sau, Frank G. Wisner, care a avut o cariera prodigioasa la varful administratiei SUA, l-a intalnit, de asemenea, pe Regele Mihai si a vorbit in exclusivitate pentru Adevarul despre relatia tatalui sau cu Regele Mihai.

Toata Romania s-a intrebat DE CE Regele Mihai va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Acum avem RASPUNSUL! Nimeni nu se gandea la asta

Conform programului oficial, Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit despre faptul ca Regele Mihai va fi.

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele, in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele. in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )