Libnet.ro
UNICEF

05:00

Regele Mihai, ultima calatorie. Imagini din Trenul Regal - VIDEO

Antena3 Antena3,
Regele Mihai, ultima calatorie. Imagini din Trenul Regal - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai este dus cu trenul regal la Curtea de Arges, acolo unde va avea loc inmormantarea, la manastirea unde sunt ingropati Regele Carol I si Regina. continuă pe Antena3

VIDEO Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

Regele Mihai a fost inmormantat sambata seara in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde a avut loc ceremonia de inmormantare a fostului suveran. Regele a fost inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au insotit cortegiul funerar in prima parte a zilei, pe strazile din Bucuresti, si alte cateva mii au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. In gara din Curtea de Arges, trenul a fost asteptat de 2. 000 de oameni. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

LIVEVIDEO Regele Mihai I este inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde fostul suveran va fi inmormantat in jurul orei 19:00. Regele va fi inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

Imagini sfasietoare. Ce a facut MS Margareta in timpul calatoriei cu trenul regal spre Curtea de Arges FOTO

Noi imagini emotionante in ziua inmormantarii Regelui Mihai. in timpul drumului cu trenul regal spre Curtea de Arges, acolo unde fostul suveran urma sa fie inmormantat, Majestatea.

Imagini inedite cu Regele Mihai de la inaugurarea Arcului de Triumf din 1936 - FOTO

Antena 3 a intrat in posesia unor fotografii inedite cu Regele Mihai de la inaugurarea Arcului de Triumf, din 1936. La evenimentul de atunci au participat Regele Carol al II-lea, mama sa Regina Maria a Roma.

Regele Mihai a fost inmormantat la Catedrala din Curtea de Arges. 21 de salve de tun si imnul national, in onoarea fostului suveran - Galerie FOTO si VIDEO

Regele Mihai I a fost inmormantat, sambata seara, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde a fost inmormantata si Regina Ana. La.

FOTO. Cum arata coliva facuta pentru Regele Mihai

Maicutele de la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, au pregatit o coliva speciala pentru Regele Mihai. Coliva facuta de maicute are pe ea insemnele regale, potrivit IGJ. ro. Inspectoratul.

Cum arata Trenul Regal care il va conduce pe Regele Mihai, pentru ultima data, la Curtea de Arges - FOTO in articol

Trenul Regal va conduce sicriul Regelui Mihai, pentru ultima data la Curtea de Arges. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat la ora 14. 40 cuTrenul Regal de la Bucuresti.

FOTO VIDEO Peste 1.000 de persoane l-au aplaudat pe Regele Mihai si au aruncat cu flori inspre trenul regal, la Titu

Peste 1. 000 de persoane din mai multe localitati ale judetului Dambovita au asteptat convoiul regal pentru a-l saluta pentru ultima data pe Regele Mihai. Oamenii au aplaudat in momentul in care trenul regal a incetinit in gara di Titu, au scandat Regele Mihai si au aruncat cu flori.

Imagini pline de durere din momentul in care trenul cu Regele Mihai a ajuns in gara din Curtea de Arges. Ce au facut Principesele FOTO

Trenul regal care l-a adus pe Regele Mihai la Curtea de Arges a ajuns sambata seara, in jurul orei 18. 30, la destinatie. A fost momentul in care fiicele Regelui Mihai si Principele Radu, care.

Trenul regal, insotit de mai multi piloti in semn de omagiu pentru Regele Mihai

O parte din drum, trenul regal a fost insotit de cativa piloti care au adus un ultim omagiu celui care a fost mentorul lor, si cel care a infiintat Aeroclubul Romaniei, in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )