Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regina Elisabeta a II-a si-a dat acordul pentru casatoria printesei Beatrice

Hotnews Hotnews,
 Regina Elisabeta a II-a si-a dat acordul pentru casatoria printesei Beatrice

Printesa Beatrice de York, care s-a logodit cu milionarul Edoardo Mapelli Mozzi in luna septembrie, a primit consimtamantul formal de a se casatori din partea bunicii, regina Elizabeth a II-a, potrivit ziarul Mirror, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cati bani cheltuie Regina Elisabeta a II-a de Craciun pentru cadouri. Ce primesc angajatii de la Palatul Buckingham

Febra pregatirilor pentru Craciun a cuprins si Casa Regala a Marii Britanii. Ca in fiecare an, Regina Elisabeta a II-a investeste o suma uriasa in cadourile pe care achizitioneaza. Si pentru ca vrea ca toata lumea din jurul ei sa fie multumita, le ofera cadouri tuturor angajatilor de la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a .

Regina Elisabeta angajeaza specialist social-media. Care este salariul (VIDEO)

Se fac angajari la Palatul Buckingham! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a postat pe Linkedin o propunere de job ca specialist pentru pentru gestionarea conturilor de social-media ale Majestatii Sale. Iar.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii recruteaza director de social media si ofera 1.200 de euro pe saptamana

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii recruteaza director de social media, care sa se ocupe de dezvoltarea imaginii sale pe retelele de socializare online si sa atraga cat mai multi fani, urmand sa primeasca un salariu saptamanal de 1. 200 de euro.

Johnson, insarcinat de Regina Elisabeta a II-a sa formeze Guvernul in urma victoriei in alegeri

Regina Elizabeth a II-a l-a primit la Palatul Buckingham, vineri, pe Boris Johnson, care a obtinut o victorie zdrobitoare in alegerile legislative anticipate de joi, si l-a insarcinat sa formeze Gvernul, dupa care liderul conservator s-a dus la numarul 10, pe Downing Street, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )