Libnet.ro
UNICEF

21:17

Regina Elisabeta a purtat o tiara speciala la banchetul de la Buckingham Palace. Care este semnificatia ei

Adevărul Adevărul,
Regina Elisabeta a purtat o tiara speciala la banchetul de la Buckingham Palace. Care este semnificatia ei

Regina Elisabeta si fiul sau cel mare, Printul Charles, au gazduit o receptie somptuoasa la Palatul Buckingham, avandu-i invitati pe liderii din Commonwealth si sotiile lor. Acesta a fost unul dintre cele mai elegante si fastuoase evenimente gazduite de Regina Elisabeta a II-a din ultima vreme, iar alaturi i-au stat Printul Harry si Printul William, dar si Printul Andrew si cele doua fiice ale lui, Printesele Beatrice si Eugenie. continuă pe Adevărul

Regina Elisabeta sustine ca printul Charles sa-i succeada la conducerea Commonwealth-ului

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a aratat sustinerea, joi, in favoarea preluarii de catre fiul si mostenitorul sau, Charles, a conducerii Commonwealth-ului. Astfel, aceasta a raspuns celor care.

Regina Elisabeta este intristata de moartea cainelui ei. Este ca un final de era

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este intristata de moartea ultimului sau caine din rasa Corgi, care s-a stins din viata duminica. Willow suferea de cancer si avea 15 ani, acesta reprezentand a 14-a.

Decizie ISTORICA: Regina Elisabeta si-a desemnat succesorul

Printul Charles a fost numit, vineri, succesorul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii la conducerea Commonwealth-ului, potrivit unor surse ale Sky News. Decizia a fost luata in timpul unei intruniri la Castel.

Regina Elisabeta, moment indurerat. Este ca un final de era

Ultimul caine din rasa corgi al reginei Elisabeta a II-a a murit duminica, monarhia fiind foarte afectata de decesul patrupedului. Botezat Willow, cainele suferea de cancer si avea 15 ani. Acesta a reprezentat a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )