Libnet.ro
UNICEF

23:01

Regizor celebru, revoltat din cauza mastii. Mesajul lui Cristi Puiu, in fata sutelor de spectatori de la Festivalul de film

Antena3 Antena3,
Regizor celebru, revoltat din cauza mastii. Mesajul lui Cristi Puiu, in fata sutelor de spectatori de la Festivalul de film

Unul dintre cei mai cunoscuti regizori romani, Cristi Puiu, se revolta impotrva manierei in care autoritatile au impus purtarea obligatorie a mastii de protectie in aer liber. El a refuzat sa poarte masca in timp ce-si prezenta pelicula, la Festivalul de Film Transilvania. continuă pe Antena3

Ministrul Agriculturii sustine ca nu exista riscul unei crize alimentare din cauza secetei si da asigurari ca productia de grau la nivel national ajunge consumului oamenilor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, da asigurari ca nu va exista o criza alimentara, in urma scaderii productiei de cereale in Romania din cauza secetei din acest an. Oros a explicat ca, desi productia de grau de anul acesta este mult mai mica fata de cea dintr-un an in care nu este seceta, cantitatea recoltata este suficienta pentru consumul uman, pentru furajarea animalelor, dar si pentru industria de productie a alcoolului.

S.U.A a retras recomandarile de a evita calatoriile din cauza coronavirusului

Departamentul de Stat si Centrul de Control al Bolilor si Preventie CDC) din Statele Unite au retras joi recomandarile catre toti cetatenii americani de a evita orice calatorii in strainatate, din cauza coronavirusului, transmite Reuters. Recomandarea a fost inlocuita cu o serie de avertismente pentru anumite tari, conform Agerpres.

Haos la metrou. Sute de calatori, blocati pe peroane din cauza unei defectiuni (FOTO)

Este haos la metroul bucurestean. Din cauza unei defectiuni transportul subteran din Capitala a ramas blocat. Defectiune la metrou vineri dimineata: Sute de calatori, blocati in.

SUA au ridicat recomandarea facuta americanilor de a nu calatori in strainatate din cauza pandemiei

Departamentul de Stat a ridicat joi recomandarea facuta americanilor in luna martie de a evita toate calatoriile in strainatate din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta fiind inlocuita cu avertismente specifice tarilor, inclusiv de nivel foarte ridicat pentru aproximativ 30 de tari. Tarile din Uniunea Europeana au fost incluse in categoria a treia, pentru care americanii ar trebui sa isi reconsidere deciziile de a calatori, transmite Reuters.

STUDIU: 41% dintre parintii romani, ingrijorati pentru viitorul copiilor, din cauza contextului actual

Potrivit unui studiu efectuat de Aegon Romania, aproape 41% dintre parintii romani isi fac griji din cauza pandemiei de coronavirus si cum aceasta le poate afecta stabilitatea financiara si viitorul copiilor.

Studiu. 41 la suta dintre parintii romani se tem pentru viitorul copiilor, din cauza pandemiei

Circa 41% dintre parintii romani sunt ingrijorati din cauza contextului actual si a modului in care .

IN PERIOADA APRILIE-IUNIE 2020 Profitul net al Commerzbank a scazut cu 21% din cauza provizioanelor

Commerzbank AG, al doilea mare grup bancar german, a inregistrat, in trimestrul al doilea din 2020, o scadere cu 21% a profitului sau net, la 220 de milioane de euro 259,7 milioane de dolari), de la 279 de milioane de euro in intervalul aprilie-iunie 2019, din cauza cresterii masive a provizioanelor pentru creditele neperformante.

Italia ameninta Ryanair cu suspendarea zborurilor din cauza nerespectarii masurilor de combatere a coronavirusului

Agentia Nationala pentru Aviatia Civila din Italia ENAC) a amenintat miercuri compania irlandeza Ryanair cu suspendarea autorizatiei de zbor in tara din cauza nerespectarii masurilor impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, conform AFP.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA ANTONIO GUTERRES, SECRETARUL GENERAL AL ONU: Lumea se confrunta cu o catastrofa generationala din cauza inchiderii scolilor

Lumea ce confrunta cu o catastrofa generationala din cauza inchiderii scolilor in timpul pandemiei, este de parere Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, care a subliniat, ieri, ca aducerea elevilor inapoi, in siguranta, in salile de clasa trebuie sa fie o prioritate de top, conform Reuters, citata de Hotnews.

BURSELE LUMII Bursele europene scad din cauza rezultatelor companiilor

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, din cauza rezultatelor financiare dezamagitoare anuntate de unele companii din regiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )