Libnet.ro
UNICEF

10:45

Regizorul Cristi Puiu dezvaluie ce s-a intamplat, de fapt, inainte de discursul sau dur la adresa purtarii mastii

Antena3 Antena3,
Regizorul Cristi Puiu dezvaluie ce s-a intamplat, de fapt, inainte de discursul sau dur la adresa purtarii mastii

Regizorul Cristi Puiu a venit cu noi detalii despre ce s-a intamplat pe scena de la TIFF, acolo unde discursul sau a starnit reactii aprinse in spatiul public. Acesta marturiseste ca nu avea de gand sa tina un discurs atat de transant cu acea ocazie. continuă pe Antena3

Regizorul Cristi Puiu, discurs halucinant la TIFF: Ar fi bine sa va fie teama de alte lucruri, nu de pandemie. Daca maine o sa va ceara sa mergeti in maini, o sa mergeti. Autoritatile sa nu ne mai trateze ca pe niste vite!

Regizorul Cristi Puiu, prezent la TIFF cu filmul Malmkrog, a vorbit despre masurile de siguranta luate de autoritati pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. Cu toate ca TIFF-ul s-a remarcat anul acesta printr-o organizare fara cusur si a facut numeroase apeluri publice pentru siguranta populatiei, Cristi Puiu are o alta viziune, scrie ActualdeCluj. ro.

Regizorul Cristi Puiu, la TIFF: Sa stati cu masca pe fata si sa va uitati la un film de 200 de minute este inuman

Invitat la TIFF, regizorul Cristi Puiu s-a pozitionat impotriva obligativitatii purtarii mastii sanitare in spatii deschise. Respect distantarea sociala si port masca de fiecare data cand intru intr-un spatiu inchis, a tinut sa precizeze regizorul, adaugand caexista un virus, dar tonul autoritatilor statului este inacceptabil.

Regizorul Cristi Puiu, in ziua cu cele mai multe cazuri de COVIDsi decese din Romania: Am inteles ca la Cluj se poarta masca in aer liber. Sa stati cu masca pe fatala un film de 200 de minute este inuman (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri seara, in discursul de dinaintea proiectiei fimului sau Malmkrog, la FestivalulInternational de Film Transilvania TIFF), ca desi respecta toate regulile de.

Regizorul Cristi Puiu il umileste pe CTP: imi era mila de el, saracul om.... Scandalul continua

Cristi Puiu ii da o replica acida lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce acesta l-a facut idiot. Scandalul a pornit de la declaratiile regizorului, care a refuzat sa poarte masca la TIFF, in timpul lansarii propriului film. Mai mult, acesta i-a indemnat si pe spectatori sa plece daca simt ca nu mai pot respira.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

Radu Ghelmez, atac virulent la adresa regizorului Cristi Puiu. Nimeni nu are un cec in alb pentru spune prostii in public

Regizorul Cristi Puiu este atacat dupa ce a criticat autoritatile pentru tonul folosit in fata cetateanului de rand si pentru modul in care trateaza oamenii. Printre criticii artistului se numara si Radu Ghelmez.

Declaratia-soc de la TIFF, aparata: Pe Cristi Puiu l-a starnit tonul dispretuitor cu care prezentatorul i-a cerut sa isi puna masca, desi se gasea la distanta

Atacat de multa lume dupa ce a indraznit sa conteste masura autoritatilor locale din Cluj, care au impus obligativitatea purtatului mastilor si in spatiile libere, regizorul Cristi Puiu este aparat de Mihnea Maruta.

Cristi Puiu, noi precizari dupa dicursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Cristi Puiu, noi precizari dupa discursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Cristi Puiu: Sa stati cu masca pe fata sa va uitati la un film de 200 de minute este inuman

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiectia in avanpremiera nationala a celui mai nou film al sau, Malmkrog, ca este inuman ca spectatorii sa priveasca un film de 200 de minute purtand masca de protectie pe fata, scrie Agerpres. El a amintit ca Malmkrog a avut premiera in Franta in sali de cinema, fara distantare sociala si fara masca. La Cluj-Napoca, filmul a fost proiectat in cadrul Festivalului International de Film Transilvania TIFF), in aer liber, in curtea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )