Libnet.ro
UNICEF

10:15

Regizorul Cristi Puiu, la TIFF: Sa stati cu masca pe fata si sa va uitati la un film de 200 de minute este inuman

Adevărul Adevărul,
Regizorul Cristi Puiu, la TIFF: Sa stati cu masca pe fata si sa va uitati la un film de 200 de minute este inuman

Invitat la TIFF, regizorul Cristi Puiu s-a pozitionat impotriva obligativitatii purtarii mastii sanitare in spatii deschise. Respect distantarea sociala si port masca de fiecare data cand intru intr-un spatiu inchis, a tinut sa precizeze regizorul, adaugand caexista un virus, dar tonul autoritatilor statului este inacceptabil. continuă pe Adevărul

Cristi Puiu: Sa stati cu masca pe fata sa va uitati la un film de 200 de minute este inuman

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiectia in avanpremiera nationala a celui mai nou film al sau, Malmkrog, ca este inuman ca spectatorii sa priveasca un film de 200 de minute purtand masca de protectie pe fata, scrie Agerpres. El a amintit ca Malmkrog a avut premiera in Franta in sali de cinema, fara distantare sociala si fara masca. La Cluj-Napoca, filmul a fost proiectat in cadrul Festivalului International de Film Transilvania TIFF), in aer liber, in curtea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

Regizorul Cristi Puiu, in ziua cu cele mai multe cazuri de COVIDsi decese din Romania: Am inteles ca la Cluj se poarta masca in aer liber. Sa stati cu masca pe fatala un film de 200 de minute este inuman (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri seara, in discursul de dinaintea proiectiei fimului sau Malmkrog, la FestivalulInternational de Film Transilvania TIFF), ca desi respecta toate regulile de.

Regizorul Cristi Puiu, discurs halucinant la TIFF: Ar fi bine sa va fie teama de alte lucruri, nu de pandemie. Daca maine o sa va ceara sa mergeti in maini, o sa mergeti. Autoritatile sa nu ne mai trateze ca pe niste vite!

Regizorul Cristi Puiu, prezent la TIFF cu filmul Malmkrog, a vorbit despre masurile de siguranta luate de autoritati pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. Cu toate ca TIFF-ul s-a remarcat anul acesta printr-o organizare fara cusur si a facut numeroase apeluri publice pentru siguranta populatiei, Cristi Puiu are o alta viziune, scrie ActualdeCluj. ro.

Cristi Puiu, noi precizari dupa dicursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Cristi Puiu, noi precizari dupa discursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Regizor celebru, revoltat din cauza mastii. Mesajul lui Cristi Puiu, in fata sutelor de spectatori de la Festivalul de film

Unul dintre cei mai cunoscuti regizori romani, Cristi Puiu, se revolta impotrva manierei in care autoritatile au impus purtarea obligatorie a mastii de protectie in aer liber. El a refuzat sa poarte masca in timp ce-si prezenta pelicula, la Festivalul de Film Transilvania.

Digi24: CTP: Cristi Puiu a facut o magarie agitatorica menita sa-i promoveze filmul. Cei care au aplaudat sunt hominizii cretini sau ticalosi

Daca n-as lua in considerare aceasta posibilitate, ar trebui sa il consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot! spune CTP.

Filme de Dan Chisu, Alexander Nanau, Radu Ciorniciuc si Ivana Mladenovic, in selectia Anonimul 2020. Malmkrog al lui Cristi Puiu, proiectat in inchidere

Cele mai noi filme realizate de Dan Chisu, Alexander Nanau, Radu Ciorniciuc si Ivana Mladenovic vor fi proiectate in cadrul celei de-a 17-a editii a Festivalului International de Film Independent Anonimul, care va debuta pe 12 august si se va incheia pe 15 august cu proiectia lungmetrajului Malmkrog al lui Cristi Puiu, potrivit news. ro.

VIDEO Protestul unui cunoscut regizor fata de obligativitatea purtarii mastilor in spatiile deschise. Daca o sa va ceara maine sa mergeti in maini, asa veti face

Prezent in aceste zile la Cluj, la Festivalul International de Film Transilvania TIFF), regizorul Cristi Puiu a sfidat decizia autoritatilor locale, care au impus obligativitatea purtatului mastilor inclusiv in anumite spatii deschise.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )