Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reguli noi la terasele din Romania. Totul a fost deja aprobat

Playtech Playtech,
Reguli noi la terasele din Romania. Totul a fost deja aprobat

Terasele s-au redeschis, de la 1 iunie, cu focuri de artificii si reguli extrem de stricte. Au devenit neincapatoare chiar din acea seara. La mai bine de o luna distanta, numarul de persoane infectate cu COVID-19 bate record dupa record. Cum situatia este negativa, autoritatile au decis impunerea unor noi reguli, pe care le-au aprobat . continuă pe Playtech

Primaria Capitalei, noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: separatoare de sticla intre vecini, televizoarele permise pe terasa la meciurile importante

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: intre terasele vecine trebuie montate separatoare de sticla sau jardiniere inalte, perimetrul terasei va fi trasat de municipalitate, astfel incat sa se respecte un culoar de trecere de 4 m pe mijlocul strazii, iar televizorul va fi permis la marile evenimente cultural - sportive. in regulamentul din 2016 se cerea respectarea culoarului de 4 m, dar majoritatea comerciantilor nu respectau regula, iar folosirea televizorului pe terasa era interzisa.

Primaria Capitalei, noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: separatoare de sticla intre vecini, televizoarele permise pe terasa la meciurile importante

Primaria Capitalei propune noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: intre terasele vecine trebuie montate separatoare de sticla sau jardiniere inalte, perimetrul terasei va fi trasat de municipalitate, astfel incat sa se respecte un culoar de trecere de 4 m pe mijlocul strazii, iar televizorul va fi permis la marile evenimente cultural - sportive. in regulamentul din 2016 se cerea respectarea culoarului de 4 m, dar majoritatea comerciantilor nu respectau, iar folosirea televizorului pe terasa era interzisa.

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

UPDATE Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din Romania, in arest la domiciliu pana la o decizie privind extradarea in Romania, a decis o instanta din Italia

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Ioan Bene, condamnati definitiv intr-un dosar de coruptie, vor fi plasati in arest la domiciliu in Italia pana la momentul pronuntarii unei decizii privind extradarea, a decis luni o instanta din Italia, potrivit Mediafax. Bica si Bene - fugari din Romania - au fost prinsi vineri de autoritatile din Italia.

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

Zonele rosii din Romania. Judetul unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Numarul mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile, dar mai ales pe cei din sistemul sanitar din Romania. Grupul de Comunicare Strategica a dezvaluit unde este cea mai grava situatie din tara pentru moment. Zonele rosii din Romania ingrijoreaza medicii! Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore 637 de cazuri noi de COVID-19.

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate .

Se dau bani de la stat. Mii de tineri din Romania sunt vizati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Veste extraordinara pentru tinerii din Romania. Autoritatile au anuntat ca se dau bani de la stat in anumite conditii. De ce acte este nevoie?! Se dau bani de la stat pentru tineri Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM) a facut anuntul. Absolventii institutiilor de invatamant in varsta de minimum 16 ani pot .

Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti

Cine nu vrea sa mearga in concediu in locuri aglomerate unde exista riscul infectarii cu Covid-19, dar nici nu vrea sa renunte la vacanta de vara poate alege o destinatie superba, linistita si mai putin cunoscuta din Romania. Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti Fie ca alegem sa mergem .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )