Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Antena3 Antena3,
Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Cei care vor dori sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai I trebuie sa respecte anumite reguli. Casa Regala a anuntat printr-un comunicat ca intrarea va fi libera, iar accesul presei va fi permis. Cei care. continuă pe Antena3

Dan Negru, anunt exploziv pentru cei care vor sa vina la Revelionul din Bucuresti: Eu nu o sa fiu acolo!

Vedeta Antenei 1 Dan Negru are parte de o surpriza neplacuta. Mai degraba de o gluma proasta facuta de cineva pe Facebook, care a creat un eveniment fals privind organizarea unui Revelion pe 31 decembrie, de la.

5 obiceiuri sanatoase pentru cei care petrec foarte mult timp sub stres la locul de munca

Orele pierdute lipit de un scaun in fata unui calculator pot avea efecte novice pe termen lung. E greu ca un om foarte activ si implicat la locul de munca sa isi faca timp si pentru alte lucruri, dar atunci cand sanatatea este la mijloc, prioritatile,.

Traian Basescu: Cei care vorbesc de alegeri anticipate sunt copii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la B1 TV, in legatura cu prezenta liderilor opozitiei la manifestatiile din Piata Victoriei ca acestia participa pe post de circari, in speranta ca vor mai aduna voturi, potrivit News. ro. Intrebat ce crede despre ideea avansata inclusiv de liderul PNL, Ludovic Orban, privind organizarea de alegeri anticipate, fostul presedinte a spus ca niciun politician responsabil nu poate spune ca in Romania se pot declansa alegeri anticipate la un an de la victoria rasunatoare a PSD si ca cei care vorbesc despre aceasta varianta sunt copii.

VIDEO Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a devenit una toxica pentru Romania, cu un modus operandi abuziv si neconstitutional; ei poarta toata responsabilitatea consecintelor care vor decurge din ce au facut in aceste zile

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a devenit una toxica pentru Romania - spune liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, denuntand totodata ca parlamentarii acestor formatiuni sunt ghidati de un modus operandi abuziv si neconstitutional. Ei poarta toata responsabilitatea consecintelor care vor decurge din ce au facut in aceste zile, a transmis Turcan, miercuri seara, intr-o postare pe Facebook.

Tariceanu: Slava Domnului ca in tara asta mai exista si oameni cu scaun la cap si nu sa faca toti ceea ce cere Coruptia ucide sau nu ucide. Depinde pe cine ucide, ca coruptia poate sa ucida chiar pe cei care striga sloganurile astea

Intrebat cum comenteaza solicitarea comunitatii de facebook Coruptia ucide privind organizarea de anticipate, Calin Popescu Tariceanu a spus duminica la RTV, potrivit Agerpres: Slava Domnului ca in tara asta mai exista si oameni cu scaun la cap si nu sa faca toti ceea ce cere Coruptia ucide sau nu ucide. Depinde pe cine ucide, ca coruptia poate sa ucida chiar pe cei care striga sloganurile astea si care sigur ca gasesc tot felul de formule teribiliste, pe care oamenii care au o minima experienta politica si cunosc regulile democratiei, nu le iau in seama.

Turistii care vor sa mearga la munte au la dispozitie Trenurile Zapezii. CFR Calatori anunta reduceri de pana la 56% pentru calatoriile pe Valea Prahovei

Turistii care vor sa mearga la munte au la dispozitie Trenurile Zapezii. Ele circula catre statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamt si statiunile Straja si Parang din.

Omagii pentru Regele Mihai la Palatul Regal - VIDEO

Oamenii continua sa-i aduca omagii ultimului monarh al Romaniei. Palatul Regal din Bucuresti a devenit loc de pelerinaj pentru toti cei care vor sa fie alaturi de membrii Casei Regale in aceste.

Amenda pentru cei care injura pe Facebook. Politia din Iasi sanctioneaza deja jignirile de pe reteaua sociala

Judecatorii din Iasi au confirmat, recent, o sanctiune contraventionala data de Politie unui tanar care, pe Facebook, a adresat injurii unei alte persoane.

Cele doua zodii care vor avea noroc cu carul in urmatorii ani

Noroc in dragoste, succes in afaceri si gramezi de bani. Asta anunta astrele pentru doua zodii, pentru urmatorii cinci ani, incepand cu ianuarie 2018. Berbec Se pare ca vei.

Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

La funeraliile Regelui Mihai I de Romania, care vor avea loc in data de 16 decembrie la Curtea de Arges, pe langa familia regala a Romaniei vor fi prezente nume sonore ale Caselor Regale din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )