Libnet.ro
UNICEF

12:46

Reguli si recomandari pentru transportul cu avionul. Adina Valean: Principala cerinta e purtarea mastii

Antena3 Antena3,
Reguli si recomandari pentru transportul cu avionul. Adina Valean: Principala cerinta e purtarea mastii

Adina Valean, comisar european pe Transporturi, vine cu o serie de recomandari pentru transportul cu avionul, pentru momentul cand vor fi reluate calatoriile. continuă pe Antena3

Reguli si recomandari pentru transportul cu avionul. Adina Valean: Principala cerinta e purtarea mastii

Adina Valean, comisar european pe Transporturi, vine cu o serie de recomandari pentru transportul cu avionul, pentru momentul cand vor fi reluate calatoriile.

Adina Valean: Pot sa va spun cum vom calatori, dar cand, nimeni nu stie

Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, nu poate preciza o data la care transporturile vor fi reluate intre tarile Uniunii Europene. Ea sustine ca se vor stabili, la nivelul Uniunii, criterii care se vor aplica tuturor tarilor si tuturor tipurilor de transport. Depinde de autoritatile nationale si de situatia epidemiologica, a precizat Valean, in exclusivitate la Antena 3.

Adina Valean: Pot sa va spun cum vom calatori, dar cand, nu pot sa dau un raspuns si, din pacate, nimeni nu poate

Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, nu poate avansa o data la care transporturile vor fi reluate intre tarile Uniunii Europene, ea precizand ca se vor stabili, la nivelul Uniunii, criterii care se vor aplica tuturor tarilor si tuturor tipurilor de transport. Depinde de autoritatile nationale si de situatia epidemiologica, a precizat Valean.

Adina Valean, comisar european pentru Transporturi: Va trebui sa invatam sa calatorim cu virusul pana vom avea un vaccin

Adina Valean, comisar european pentru Transporturi, a vorbit la Antena 3 despre momentul in care se va da din nou drumul la calatorii in lume.

Adina Valean, comisar european al Transporturilor: Recomandam introducerea purtarii obligatorie a mastilor in avion. Pastrarea distantei este imposibila

Comisia Europeana nu recomanda obligativitatea impunerii de masuri de distantare fizica intre pasagerii din avioane, pentru ca distantarea fizica in aeronave este imposibila, a declarat comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean.

Adina Valean: Pasagerii au dreptul sa primeasca banii inapoi pe zborurile anulate, daca opteaza pentru acest lucru

Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, a declarat la Antena 3, ca pasagerii nu sunt obligati sa accepte voucherele de calatorie propuse de companiile aeriene, pentru zborurile anulate. Ei pot solicita recuperarea sumelor aferente biletelor de avion.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )