Libnet.ro
UNICEF

06:45

Reguli valabile in starea de alerta, din 17 iulie. Cat, unde si cum trebuie purtata masca

Playtech Playtech,
Reguli valabile in starea de alerta, din 17 iulie. Cat, unde si cum trebuie purtata masca

Guvernul a prelugit starea de alerta cu inca 30 de zile, respectiv pana pe data de 17 august 2020. Astfel, mastile de protectie vor trebui purtate ca si pana acum. Reguli valabile in starea de alerta, din 17 iulie. Cat, unde si cum trebuie purtata masca Hotararea prin care starea de alerta este prelungita cu . continuă pe Playtech

Nelu Tataru: Prelungirea starii de alerta dupa 15 iulie e aproape iminenta. E posibila carantinarea unor anumite regiuni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca prelungirea starii de alerta, dupa 15 iulie, este aproape iminenta. Guvernul estimeaza ca in urmatoarele 14 zile se vor inregistra intre aproximativ 500 si 700 de noi cazuri de COVID-19 in Romania. Tataru sustine ca nu este cazul sa ne intoarcem la starea de urgenta, insa anumite regiuni devenite focare ar putea intra in carantina.

Nelu Tataru: Prelungirea unei stari de alerta dupa 15 iulie este aproape iminenta Este posibila carantinarea unor localitati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni ca prelungirea unei stari de alerta dupa 15 iulie este aproape iminenta si ca este posibila carantinarea anumitor localitati, daca legislatia ar permite acest lucru. Arafat avertizeaza ca este posibil sa fie reintroduse restrictii in anumite zone Care sunt punctele fierbinti .

Horoscop zilnic: vineri, 17 iulie 2020. O zodie descopera dragostea adevarata, iar o alta se umple de bani

Astrologii au facut horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 17 iulie. Se anunta o zi normala pentru cele mai multe dintre zodii, insa nu si pentru nativii din zodia pestilor. Horoscopul pentru ziua de vineri, 17 iulie 2020. O zodie se indragosteste, iar o alta se umple de bani Horoscopul zilnic pentru vineri, 17 iulie .

Kanal D a luat decizia finala! Ce se intampla cu Bravo, ai stil! Celebrities, din 22 iulie

Filmarile pentru show-ul Bravo, ai stil! Celebrities au fost sistate in urma cu mai bine de doua luni, din cauza pandemiei de coronavirus. Imediat dupa acest anunt, publicul a mai putut urmari cateva editii inregistrate, apoi emisiunea a intrat din nou pe pauza. Asteptata cu multa nerabdare de catre fanii interesati de moda, Bravo revine, .

Masurile de restrictie care se mentin dupa 17 iulie

Guvernul a adoptat, la 15 iulie 2020, prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, avand in vedere cresterea numarului de cazuri de COVID-19 si a deceselor inregistrate la persoane infectate cu SARS-CoV-2, a anuntat viceprim-ministrul Raluca Turcan, la Palatul Victoria, dupa sedinta extraordinara a Cabinetului Orban, conform Agerpres.

Reguli noi la terasele din Romania. Totul a fost deja aprobat

Terasele s-au redeschis, de la 1 iunie, cu focuri de artificii si reguli extrem de stricte. Au devenit neincapatoare chiar din acea seara. La mai bine de o luna distanta, numarul de persoane infectate cu COVID-19 bate record dupa record. Cum situatia este negativa, autoritatile au decis impunerea unor noi reguli, pe care le-au aprobat .

Certificate false de testare pentru COVID-19, vandute la intrarea in Grecia. Documentul este obligatoriu la intrarea in tara, din 15 iulie

La punctul de trecere a frontierei din Bulgaria in Grecia, Promachonas, au fost identificate documente false care certifica un test negativ pentru COVID-19. Pentru o suma de 30 de euro, achitata la vama din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )