Libnet.ro
UNICEF

13:15

Relatia pe care Regele Mihai a avut-o cu cu dinastia Bratienilor: O legatura de devotement pana la sacrificiul suprem fata de Coroana Romaniei

Adevărul Adevărul,
Relatia pe care Regele Mihai a avut-o cu cu dinastia Bratienilor: O legatura de devotement pana la sacrificiul suprem fata de Coroana Romaniei

Ion I. Ionel) Bratianu, omul politic caruia istoria acestui neam ii datoreaza Unirea din 1918 si reformele care au stat la baza democratiei interbelice, este cel caruia Regele Mihai i-a datorat prima sa domnie. Legaturile Bratienilor cu Monarhia au inceput insa cu mult inaintea acestui moment si au continuat si in a doua domnie a Majestatii Sale. continuă pe Adevărul

Relatia pe care Regele Mihai a avut-o cu cu dinastia Bratienilor: O legatura de devotament pana la sacrificiul suprem fata de Coroana Romaniei

Ion I. Ionel) Bratianu, omul politic caruia istoria acestui neam ii datoreaza Unirea din 1918 si reformele care au stat la baza democratiei interbelice, este cel caruia Regele Mihai i-a datorat prima sa domnie. Legaturile Bratienilor cu Monarhia au inceput insa cu mult inaintea acestui moment si au continuat si in a doua domnie a Majestatii Sale.

Imagini sfasietoare. Ce a facut Principesa Margareta in momentul in care Regele Mihai a fost adus in tara

Imagini extrem de emotionante miercuri pe aeroportul Henri Coanda acolo unde sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus in tara pentru a fi condus pe ultimul drum, la Curtea de Arges. Sicriul a fost.

Prietenia dintre Regele Mihai si Frank Wisner, seful spionajului american in Romania, una dintre marile legende CIA

Frank Wisner, sef intre 1944 si 1945 al statiei Oficiului Serviciilor Strategice - serviciul de spionaj al SUA - in Romania, a fost bun prieten cu Regele Mihai. Fiul sau, Frank G. Wisner, care a avut o cariera prodigioasa la varful administratiei SUA, l-a intalnit, de asemenea, pe Regele Mihai si a vorbit in exclusivitate pentru Adevarul despre relatia tatalui sau cu Regele Mihai.

Legatura incredibila dintre Regele Mihai si Gigi Becali! Nimeni nu a vorbit de ea pana acum

Putini stiu ca intre Regele Mihai si Gigi Becali exista o legatura. Copie fidela a Hotelului Biron, in prezent Muzeul Rodin din Paris, somptuoasa vila de pe Aleea Alexandru, cunoscuta drept.

Cine ar fi crezut: Legatura nespusa dintre Regele Mihai si Gigi Becali!

O tara intreaga il plange pe Regele Mihai I, decedat saptamana trecuta, la varsta de 96 de ani, iar lumea e avida sa afle orice despre viata suveranului ce va fi.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cat de atent era Regele Mihai la cuvinte

Regele Mihai era foarte atent la cuvinte. Pentru ca stia ca esti responsabil de cuvintele pe care le rostesti. Si aici Regele Mihai ne da o lectie splendida: Oricit ar fi fost de mihnit in.

In 1994, Eugen Nicolicea cerea ca Regele Mihai sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei (recorder.ro)

Publicatia online recorder. ro a descoperit un articol publicat in Evenimentul Zilei in care este descris modul in care actualul deputat PSD Eugen Nicolicea, pe atunci membru al PDSR, a cerut in 1994, de la tribuna Parlamentului, ca Regele Mihai I sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei.

ABSURD SI SCANDALOS! in ziua inmormantarii, Regele Mihai este CITAT la tribunal de un pedofil (VIDEO)

Ca o ironie a sortii, cu doar o zi inainte de a fi inmormantat, Regele Mihai a fost citat ca parat la Tribunalul Arad. in mod absurd si scandalos, in ziua in care mii de.

Incredibil. Regele Mihai, citat joi la tribunal. Personajul controversat care l-a dat in judecata

Cu o zi inainte de inhumarea Majestatii sale la Curtea de Arges si in plin doliu national, Regele Mihai ar fi trebuit sa se prezinte vineri la tribunal, unde fusese citat. Detaliul cu adevarat.

Regele Mihai a fost citat ca parat la Tribunalul Arad in ziua in care zeci de mii de romani ii prezinta ultimele omagii. Detaliile unui demers juridic scandalos

Regele Mihai I a fost citat vineri, 15 decembrie 2017, la Tribunalul Arad, desi maine urmeaza sa fie inmormantat la Curtea de Arges. Ultimul suveran al Romaniei a fost dat in judecata de catre un pedofil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )