Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renate Weber, la Adevarul Live. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Renate Weber, la Adevarul Live. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Renate Weber, candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, a vorbit, la Adevarul Live, despre negocierile pentru cele mai importante institutii europene dupa alegerile de duminica: Comisia Europeana, Consiliul European si Parlamentul European. Cat de accentuat este pericolul populist in Europa? Care sunt interesele Romaniei la Bruxelles?. continuă pe Adevărul

Renate Weber, la Adevarul Live, ora 12.00. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Renate Weber, candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre negocierile pentru cele mai importante institutii europene dupa alegerile de duminica: Comisia Europeana, Consiliul European si Parlamentul European. Cat de accentuat este pericolul populist in Europa? Care sunt interesele Romaniei la Bruxelles?.

Renate Weber, despre participarea lui Verhofstadt la mitingul USR-PLUS: Spera ca Ciolos ii va deschide usa la Macron.E cea mai dispretuita persoana la Bruxelles

La Adevarul Live, Renate Weber, candidat ALDE la europarlamentare, a sustinut ca prezenta liderului ALDE european, Guy Verhofstadt, la Bucuresti, unde participa la mitingul USR-PLUS, ascunde un interes personal. E persoana cea mai dispretuita din Parlamentului European. A reusit sa jigneasca pe toata lumea, spune Renate Weber despre coleg sau de familie politica.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: Care sunt mizele unui scrutin extrem de important pentru viitorul Europei si de ce, pe 26 mai, fiecare VOT conteaza!

Pe 26 mai, romanii sunt chemati la urne pentru a-i alege pe politicienii care vor reprezenta Romania in Parlamentul European. Iar alegerile europarlamentare sunt chiar maiimportante decatcele pentru.

Adevarul Live, ora 12.00. Premiera in Romania: Congresul international CLIMA, dedicat proiectarii constructiilor viitorului

La Adevarul Live, de la ora 12. 00, discutam cu Catalin Lungu, de la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, despre Congresul international CLIMA 2019, care va avea loc la Biblioteca Nationala a Romaniei in perioada 26-29 mai. Evenimentul este pentru prima oara organizat in Romania si va reuni 1000 de participanti de pe sase continente.

Adevarul Live de la 13.00: Adelina Pestritu si Ivona Nenu vorbesc despre ultimele pregatiri de nunta

Adelina Pestritu si Ivona Nenu vin in studioul Adevarul Live pentru a povesti cum merg pregatirile pentru nunta fostei asistente TV, programata pentru luna iulie. Aflam care sunt trendurile in materie de petreceri dar si ce rochie si-a ales viitoarea mireasa.

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Adevarul Live, ora 13.00: Vizita Papei Francisc, implicatii geopolitice benefice pentru Romania

Va invitam sa urmariti incepand cu ora 13, pe Adevarul LIVE, dialogul intre jurnalistul Cristian Unteanu si prof. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Relatii Internationale al Academiei Romane.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre strategia PNL pentru a bate PSD la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, va vorbi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre strategia liberalilor pentru a invinge PSD la europarlamentare, mobilizarea electoratului la urne si piedicile puse de autoritati presedintelui Klaus Iohannis.

Adevarul Live. Orban: infrangerea PSD echivaleaza cu o motiune de cenzura. Nu am incredere in Opozitia lui Ponta fata de PSD. Ponta face opozitie la Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, va vorbi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre strategia liberalilor pentru a invinge PSD la europarlamentare, mobilizarea electoratului la urne si piedicile puse de autoritati presedintelui Klaus Iohannis.

Orban, la Adevarul Live: infrangerea PSD echivaleaza cu o motiune de cenzura. Nu am incredere in Opozitia lui Ponta fata de PSD. Ponta face opozitie doar la Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat, la Adevarul Live, ca o infrangere a PSD la alegerile europarlamentare de duminica ar echivala cu trecerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Orban a lasat de inteles ca ar putea guverna alaturi de USR-PLUS, dar numai in anumite conditii. Liderul PNL respinge o colaborare cu Victor Ponta. Ludovic Orban respinge categoric taierea pensiilor si a salariilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )