Libnet.ro
UNICEF

08:15

Renovarea apartamentelor vechi din Romania ar costa 15 miliarde de euro. Patru lucruri pe care e bine sa le stii atunci cand se discuta despre confortul locativ din tara noastra

Hotnews Hotnews,
 Renovarea apartamentelor vechi din Romania ar costa 15 miliarde de euro. Patru lucruri pe care e bine sa le stii atunci cand se discuta despre confortul locativ din tara noastra

In Romania sunt circa 7. 5 milioane de familii din care circa 7 milioane 94%) sunt construite inainte de anul 2000, iar 3 milioane construite inainte de 1989. In asemenea conditii nu e de mirare ca 8 din 10 romani au declarat ca au probleme cu locuinta. Numai daca luam in calcul o suma de 5. 000 de euro pentru renovarea unui apartamente vechi, am ajunge la un necesar de finantare de 15 miliarde de euro, a explicat sambata Lucian Anghel, presedintele BCR BpL in cadrul unei intalniri cu presa. continuă pe Hotnews

Piata transporturilor din Romania a depasit 10 miliarde de euro

Cresterea economica si investitiile semnificative in parcul national auto de marfa au dus piata transporturilor din tara noastra la un nivel istoric, depasind anul trecut 10 miliarde de euro, se arata intr-o analiza a KeysFin, care ia in calcul datele comunicate de firme la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului, trimisa Redactiei.

SUA retrag din Romania unele dintre cele mai tari elicoptere de razboi

Fortele Terestre ale SUA au decis sa retraga din tara noastra elicopterele Black Hawk, care s-au aflat in ultimele sase luni la baza Kogalniceanu. Anuntul a fost facut intr-un comunicat al.

Scenariu-bomba. Unde ar fi fugit Gregorian Bivolaru din Romania

Scenariu-bomba in cazul fugii lui Gregorian Bivolaru din Romania. Yoghinul, considerat guru, a plecat din Romania chiar inaintea Festivalului Tantra din Danemarca. La Copenhaga, pe 18.

Mitsubishi Eclipse Cross este expus luna aceasta in cateva orase din Romania. SUV-ul ajunge in showroom-uri in decembrie

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3.

Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Brandul american de moda Forever 21 deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din Romania, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania au ajuns pe teritoriul Africii

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania, pasari amenintate cu disparitia, au ajuns pe teritoriul Africii, ele parcurgand 10. 000 de km in zbor, a transmis joi, printr-un comunicat de presa, Asociatia pentru Protectia Pasarilor si a Naturii Grupul Milvus, care urmareste rutele de migratie si de iernare.

Forumul Judecatorilor din Romania: Numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor resping modificarile de esenta propuse de Ministrul Justitiei privind legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania anunta ca numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor, organizate incepand cu data de 4 septembrie, s-au declarat impotriva celor mai importante modificari propuse de ministrul justitiei, Tudorel Toader. Toate aceste modificari sunt considerate de FJR a fi de natura a influenta major cariera si activitatea profesionala a magistratilor, pentru o perioada indelungata, producand dezechilibre in sistemul judiciar, condamnate de Comisia Europeana in multiple randuri, se arata intr-un comunicat.

Statele Unite vor retrage din Romania elicopterele Black Hawk

Fortele Terestre ale SUA vor retrage din Romania batalionul de elicoptere de asalt care a fost dislocat, in ultimele luni, la baza aeriana Kogalniceanu din judetul Constanta.

Business report: Tarifele RCA s-au redus cu circa 20% la persone juridice si pana la 45% la persoane fizice; Renasterea industriei chimice din Romania, obiectiv major pentru americani si chinezi; 10 zile pana la split TVA. Cine plateste separat.

Miliarde de euro asteptate pe aeroporturile romanesti. Extinderea Aeroportului International Henri Coanda este proiectul prin care Ministerul Transporturilor poate urca la cer. Romania ar trebui sa evite clubul baietilor rai din Est. Ce pasi trebuie respectati pentru a trece la euro. Financial Times a publicat, marti, un articol in care lauda progresele facute de Romania.

Cat castiga maicutele si calugarii din Romania

Calugarii si maicutelefac parte din categoria bugetarilor si in fiecare luna acestia primesc o suma de bani din partea statului. Circa 10. 000 de calugari si calugarite primesc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )